24

Анонимен

преди 3 години

"Страшно е с такива хора, които по време на пандемия не зачитат правото на ничий чужд живот.С такива обществото трябва да бъде безцеремонно и безпощадно, каквито са те."Същото важи и за сорросооидите като теб. Те са по-вредни дори. Улево. За дъъълго време.

23

Анонимен

преди 3 години

Ааааау, баш у барЦИлоната ли бря...

22

Анонимен

преди 3 години

Страшно е с такива хора, които по време на пандемия не зачитат правото на ничий чужд живот.С такива обществото трябва да бъде безцеремонно и безпощадно, каквито са те. Глоба, съд, затвор.За дъъъъъъъъъълго!

21

Анонимен

преди 3 години

Много добре, макар и позакъсняло.А тези дбили, 2500 и другите 300, всичките на принудителен безвъзмезден труд цяла година, в полза на обществото. Санитари в спешни отделения.

20

Анонимен

преди 3 години

Е така се прави. Половин милион евро глобичка и са занулени. Вече няма да имат 50 цента за кафе от автомат, да не говорим че ще правят събирания. Само да питам - чалгарката глория, кога ще бъде глобена с поне 200 бона, че да й дойде акъла?

19

Анонимен

преди 3 години

Ми, не е фашизъм.За доброто на старците е.----Светът и Човечеството не са сътворени и не съществуват за доброто на старците. Нито смисълът на живота е доброто на старците.

18

><

преди 3 години

До ДемократиченкомунистМаркс е казал, че комунизма не може да оцелее само в една държава. Замислен е да успее ако обхване целия свят. Точно това се пробва в момента.

17

><

преди 3 години

Това са новините в които лявото полукълбо на мозъка не намира логика и се чупи.Цялата "пандемия" е замислена като араамовите религии - нелогична, чупеща аналитичната част на мозъка и по този начин програмира робство.

16

Не!

преди 3 години

До АнонименДа, фашизъм е, за старците на никой не му пука...

15

Анонимен

преди 3 години

Ми, не е фашизъм.За доброто на старците е.

14

Не!

преди 3 години

Поводът за коментара ми по-надолу е сбирка на ***. Но причината е както казах "голямата картина". Вижте, вече сте свикнали, празника и забавлението са незаконни, нарушителите лигавници. Елитите решават с кого да посрещнете Коледа. Свиквайте! Облъчиха ви и ви е страх и от сянката ви. Така се оправляват овце! С тон като към седем годишни ви казват или ваксина, или ключ. Това няма да се промени.

13

Демократиченкомунист

преди 3 години

Комунизмът се разпространи из целия свят, това е много лошо!

12

Анонимен

преди 3 години

Това едва ли са испанци. Вероятността да са туристи или гастарбайтери е голяма.

11

реджеб иведик

преди 3 години

това "СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПАРТИ" прилича на онова същото "СЪВСЕМ ВСЛУЧАЙНО ПАРТИ" във франция което беше заклеймено и след тази"СЪВСЕМ СЛУЧАЙНА НОВИНА" и изведнъж излиза в dj david guetta(френски ди джей) съвсем случайно да каже че тези "СЪВСЕМ СЛУЧАЙНИ И НЕРЕЖИСИРАНИ ПАРТИТА СА СЛУЧАЙНИ" и той горкичкия щял задължително да се ваксинира?..и тук съвсем"СЛУЧАЙНО"на френския световно известен ди джей БРАТ МУ Е ЖУРНАЛИСТ И ДЕПУТАТ И ОТГОВРНИК НА СЕКЦИИ ВЪВ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРАЛМЕНТ!!!абе всичко е"случайно"

10

Трол

преди 3 години

Браво на хората, млади, здрави, прави, защо да не празнуват? Да слушат тъпите и платени политици ли?

9

Анонимен

преди 3 години

До 6 НеСакън,спрели са ти дискотеката и мола и край. Свободата ти е отнета. Що за лиготии. Като тези въпросните от статията. Без парти не могли горкичките. Друго си е разни непознати да ги гледат как си пияни или дрогирани. Като ти се излиза има природа,планини,паркове. Разходете се с някое гадже. Вместо да дадеш 300 лв за бутилка уиски у чалготеката отидете на почивка за 2 дена със спа център ако гаджето в по-глезено. Със сигурност ще ти остане много по-хубав спомен от една пиянска вечер.

8

До 7

преди 3 години

Внимавай с това тичане по 10 км всеки ден особено ако е на асфалт, разбиваш си ставите

7

Анонимен

преди 3 години

И аз съм от тези, които са над 99% сигурни, че никакъв КОВИД-19 или негова мутация не може да ми причини нищо сериозно. Причините са, че от години консумирам здравословна храна доколкото е възможно, сутрин след ставане тренирам с тежести, а след работа тичам 10км.Нооооо, това не значи, че не мога да разпространявам вируса и да причиня нещо сериозно на други хора.Не мога да разбера този хедонизъм и егоизъм - егати партитата, има 1000 начини да изкараш по-добре.

6

Не!

преди 3 години

Хората изтрещяха и си искат живота. Искат го сега, защото утре на никой не е обещано. Разберете, те няма да спрат сами, вижте "голямата картина", зануляване и тотален контрол. Само заклет наивник можест да вярва, че ни заключват като животни за да спасят баба ни. Имам новина, за елитите баба ви не съществува. Отказваме се от права и свободи отстоявани десетилетия от страх. Маскирани и напикани от страшния ковид им подаряваме всичко :(((

5

Анонимен

преди 3 години

Рейв партито вече естанало Рев парти. Сега ще реват да обжалват глобите.