125

Анонимен

преди 3 години

Никога преди ГЕРБ не е имало такова увеличение на заплати и пенсии Учителите например от 600 на 1200 лева Като сложим и отвращението на хората от една коалиция между БСП , Слави Трифонов и ДПС , не е изненада че хората пак ще изберат Бойко

124

Анонимен

преди 3 години

Контаминирането продължава по план.

123

Анонимен

преди 3 години

На втора фаза да ваксинират всички служители на държавната администрация и да ги връщат присъствено по работните места, че от март са home office., а заплатите им си вървят, че даже им ги увеличиха с двуцифрен процент. Предполагам, че ще има революция против ваксинирането.

122

><

преди 3 години

До 130Изчезвай в другите държави щом не ти харесва.

121

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте първо кучетата.

120

Анонимен

преди 3 години

Другите държави вече говорят за милиони ваксинирани тук ни сервират някакви смешни числа - така пандемията ще се точи сто години...

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Фази да искаш, изпълнение по план :))))

118

Анонимен

преди 3 години

Че кога изпълнихте първата, та се готвите за втората фаза?!? 5-те хиляди медици - това ли ви беше първата фаза? От близо 90 000 медици у нас, толкова ли успяхте да съберете мераклии? Е, сега с домовете за възрастни и психично болни, може масовостта да ви се получи по-добре.

117

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТонка....:)))) Как може да си толкова прозрачна, това ми било *** :))) Да те запозная с хора, които разбират, щото си срам за модовете :)))

116

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте първо свинете да не хванат свинска чума.

115

Анонимен

преди 3 години

Пенсионери с пенсия 1440лв., а работещи със стартова 650лв.?Къде е истината?Ами старите ДС пенсии милиционери и военни с големи пенсии за разлика от работещите и градивни данъкоплатци.Пародия на Полицейско-Мутренска Държава!

114

Неразбран

преди 3 години

Защо ще ВАКсинирате хората в домове? Защото не са с всичкия си и няма да си кажат ли? Шарлатани , ваксинирайте медиците и даскалите ! Тях първи ! Преди всичко . По списък ...и ако някой не иска да се насочва към друго поприще. *** , мързеливи ***. "Ние не искаме да работим нас ни е страх! " Ами ние останалите хора ...Ние вече нямаме отпуска от застояване вкъщи за да си гледане децата докато се назландисват учителите ..

113

до човек

преди 3 години

Ако вземем за база числата на СЗО за смъртността от грипа, то в световен мащаб ковид убива от 3 до 6 пъти повече в абсолютни стойности. Но това е в условията на локдауни, маски и масова параноя. В "свободни" условия, базирано на жертви спрямо инфектирани, ковид убива 10-15 пъти повече от грипа.

112

Анонимен

преди 3 години

Супер, значи след около 50 фази може и да имаме някакво покритие на населението. Останалите явно просто няма да пътуваме, защото правителството не поръчва ваксини, а човек няма как да си ги купи на свободния пазар. А най-вероятно от втората половина на 2021 ще стане задължително изискване да имаш ваксина, за да пътуваш. Честито.

111

Анонимен

преди 3 години

ЗА БЕЗРАБОТЕН : 30 ДНИ ПО 12 ЛЕВА = 360 ЛЕВА ЗА НАЙ ВЪЗРАСТНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ КОИТО СА РАБОТИЛИ И СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ 35-39 ГОДИНИПЛАЩАЛИ ОСИГУРОВКИ ЕДВАМ 300 ЛЕВА . ЛОГИКАТА НА КЛОУНА СЛЪНЦЕ И МУТРИТЕ МУ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ Е ЧЕ КОИТО НЕ РАБОТИ ВЗИМА ПОВЕЧЕ ОТ КОИТО Е РАБОТИЛ И ПЛАЩАЛ ОСИГУРОВКИ 35- 39 ГОДИНИ ТОЗИ КОИТО "НЕ ПУСКА СЪЛЗА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ С 300 ЛЕВА ПЕНСИЯ" ДА ЗНАЕ ЧЕ ЕДИН ДЕН НИКОЙ НЯМА ДА ПУСНЕ ЗА НЕГО НИТО ЕДНА СЪЛЗА

110

Друг Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, ще ви разочаровам ! Това ще свръши ама не 2021 година ! Дори да почнете да ме псувате сега , не може да промените факта че производителите на ваксини няма да могат да прозведат повече от 1.5 Милиярда за 12 месеца! Дано щамът не се промени толкова че васината в този и вид да стане неизползваема в следващите 12 месеца по пример на грипните !!!

109

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията върви с пълна сила.С тия темпове за има няма 100год.българите ще успеем да се ваксинираме.

108

Христо Христов

преди 3 години

До петолъчник 102Алоу, православния рублофил, къде видя фашисти, бе????Пък и вземи че дай пример - оставяй телефона и хващай гората!И понеже без ятаци няма да минеш, един съветСвържи се с През-ден-та и Висшия Съвет на БСП, да ти носят папо в гората! Как изтрещялите комунисти не се свършихте бе?

107

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте учителите и връщайте децата по училищата !!! Пусайте живота !Който учител не иска да работи присъствено,но не иска и ваксина-аут !Да брули втора смяна в Лидъл и да го видим с колко хора ще се среща на ден! Ама на частника не можеш да поставяш условия!Ваксинирайте и да се свършва! Няма да се психирваме с години ,щото някой ги чипирали,убивали,следели и т.н. И без това с този коеф.на заразяемост и безсимптомното прекарване на болестта би трябвало над 50% да имат антитела вече.

106

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са спасили много хора от доста гадни заболявания. Вярно, че тази ваксина не е с много стаж и за това хората са предубедени, но аз съм за ваксинирането като цяло. Имам всички задължителни ваксини, децата ми също и сме доста здрави хора. Преди години бяхме в чужбина и само моето дете имаше ваксина срещу хемофилус инфлуенца, искам да ви кажа че само аз спях спокойно от родителите. Но разбирам притесненията на хората поради премълчаване на факти а и поради малкия срок от въвеждането.