476

Анонимен

преди 3 години

Тоа е пропагандна статия за възхвала на САЩ. В същност положението на Русия не е толкова лошо. Санкциите са повече на думи. Писачът лъже като дърт ром. Или са го инжектирали с пари или се е инжектирал с няколко питиета преди да седне да пише. То и аз мога така! Много малко истина има в тази статия!

475

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Тоя старец е отврат! Сигурно следващият им президент ще е в количка..

474

Анонимен

преди 3 години

Може. И този на жена си може да вгорчи, ако почне да пикае във фикуса в хола. Ако вече не е почнал.

473

Анонимен

преди 3 години

Гледаичната армия на света и може да попилее Щатите за 1/2 час!м как на снимката един склеротичен урррод назидателно сочи с пръст! Много обичам такива жестове! И такъвекземпляр ще управлява могъщата страна! Сравнявам с Путин и неговата четиричасова пресконференция. Сравнявам посмешището гръко-полски *** Джен Псаки с Мария Захарова! Но разликата не е само там - Русия със скромните си средства създаде най-високотехнологичната армия в света и може да попилее Щатите за 1/2 час!Спри се, Бидон!

472

баба мара

преди 3 години

може и още как понеже е склеро=за не знае че с путин не трябва да влиза вконфликт винаги може да излязат компромати за сина му и самия джо

471

Анонимен

преди 3 години

"Русия от години става все по-слаба. Последните няколко години просто бяха пропиляни от Кремъл. Модернизацията на икономиката, която Путин беше обещал, не е стигнала до никъде. Печалбите на руските банки и другите компании се топят. Страната продължава да живее от износа на суровини. Квалифицираните кадри бягат от страната. Реалните заплати падат от години, бягството на капитали е за милиарди. В същото време инвестициите на чуждестранни компании в страната спадат."===Само лъжи и пропаганда.

470

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на 30+, от около 2008-*** чета международните новини. И все е едно и също "Русия става все по слаба, Китай ще я нападне" реално се наблюдава точно обратното. Вече не вЕрвам на новините

469

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПаметника Е извън територията на посолството и на летци бомбандирали моята родина АГРЕСОРИ

468

Анонимен

преди 3 години

Със баба ти ли са били във война американските ВВС че са бомбардирали София като Бейрут? Война се води срещу войниците на противника а не срещу цивилните! Да не говорим за детските играчки с взрив които са късали ръцете на децата...

467

Анонимен

преди 3 години

До 111Абе приятелю, вие русофилите като лъжете, свян нямате: паметника е на територията на американското посолство, и е за летците които са загинали гдокато са изпълнявали военни мисиии. Те са били във война с нас по това време.Вместо да лъжеш безогледно обясни защо България е осеяна с паметници на окупационната Съветска армия. В България Съветската армия не е воювала, на кого са тези паметници?

466

111

преди 3 години

Русофилите били българомразци според американските мекерета у нас, които позволиха издигането на паметник на реални българоубийци - американските пилоти, бомбардирали български градове и избивали безразборно граждански лица?!?!?!И точно тия имат наглостта да говорят за патриотизъм!!! Но понеже такива ни управляват сега, държавата ни е на това дередже.

465

Анонимен

преди 3 години

На американският народ не му пука за Русия!А как да изпрати измамникът Чайна Байдън и комунистката Камала Харис в Гуантанамо!

464

Анонимен

преди 3 години

Русия е една малка колония на Свернна Монголия

463

Сата НАТО

преди 3 години

Г-жа Захариева е хубава и стилна жена, притежава завиден интелект и е много представителна. -------- Единственото сигурно нещо е, че е фри гидна куджка, няма достатъчно познания по история, не е представителна , защото е дребна, грозна и не може да се усмихва и въобще е един малък кайман, недорасъл до голям крокодил. А също е и необразована. Мария Захарова е по-представителна и това е съвсем обективна оценка, без пристрастност.

462

Анонимен

преди 3 години

Колко да е бецален, след като Винету се отказа от 1 милиард долара неустойки, предавайки по този начин братска Украйна? Евентуално след 15 години може да излезем на нула и да изкараме некви пари за семки.

461

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 543Не съм сигурен дали знаеш какво значи за рсунаците това, че ще се наложи да използват Балкански поток :)))))БЕЦААААААААЛЕН :)))))))

460

Анонимен

преди 3 години

- Северен поток е спрян, но нашият лакей Винету Борисов ни подари Балкански поток - казал Путин и си го преметнал в другия крачол.

459

Анонимен

преди 3 години

Северен поток е спрян.Други въпроси?

458

РУСИЯ Е НЕПОБЕДИМА !

преди 3 години

Куткодякайтр си колкото си искате. Русия може да заличи сащ от лицето на земята когато си пожелае ; за по малко от 30минути.Ако краварите бяха толкова силни отдавна да ги бяха направили втори Ирак. Ама не е възможно. Даже и от Ким ги е шубе като мишоци. БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ !!!

457

Беобахтер

преди 3 години

Според Петя Славова: Дори военната мощ на Москва не променя с нищо нещата във външнополитическо отношение.За сведение на авторката относно военната мощ на РФ: Военният бюджет на РФ е почти 12 пъти по-малък от този на САЩ, но за сметка на това пък РФ, според Путин е в състояние да унищожи САЩ менее чем за полчаса! Някак си по-вярвам на Президента на РФ, отколкото на някакъв Микимаус *** коментейтър, та дори и световно неизвестната Петя Славова.