96

до 97

преди 3 години

Ако наистина е починала ще и се търси двойник. Ако ли пък не, пак няма да ме убедят, че ваксините са напълно безопасни, ако ще да строят цялата болница пред камерите.

95

OMG

преди 3 години

Тоя доктор да си скъса дипломата и да си ваксинира мозакаваксината има странични ефекти и се подписате,че се съгласни със това ако недай си боже стане нещо никой освен вас не е отговорен един голям К..Р за ваксината!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Къде е Тифани Доувър? Някой да знае?

93

Анонимен

преди 3 години

Докторе, защо според теб реалният вирус не създава в преболедувалите траен имунитет, а ваксината може да създаде, в същата категория хора, траен имунитет. Ваксината стимулира производство на антитела само срещу един вирусен протеин, а реалният вирус стимулира производство на антитела спрямо своите 5 структурни протеина, като в клетката числото на вирусните протеини е поне 27, а при ваксината си е пак един. Докторе, на маймун.ка ли ме правиш.

92

Анонимен

преди 3 години

***, отдавна си имате чипове. По няколко даже. Казват се фейсбук, гугъл, смартфон, онлайн медии и т.н. Информацията и контролът им върху вас вече са необратимо много. Контакти, комуникации, работа, чатове, нагласи, интереси, хобита, пазарна история, желания... даже и медицинска история. Вие чакайте там някой чичо бил и някакви Pfizer и други миниатюрни компанийки спрямо вашите богове, които изброих по-горе, да ви "чипират"... ХАХАХА, късно е!

91

S

преди 3 години

Мир,хармония, здраве и любов за всички! Бъдете спокойни! Вярвайте! Бъдете! Вирусите циркулират в ниски честоти! От високи бягат!

90

епидемиолог

преди 3 години

Aйдее, още един са го накарали да се прави на *** за няколко сребърника. Изкаралите вируса ама нямали достатъчно антитела?......ама преборили вируса с тях....хаха! И трябвало да им се забие и на тях безплатния божествен джус на Бил,- защото бил вече платен !Продължавайте с тия безумия, а после се чудете защо никой не ви няма доверие и не ви ще ваксините.

89

Анонимен

преди 3 години

Аз скачам от 10-метровата кула в басейна безпроблемно. Не чувствам никаква болка при влизането във водата на басейна. Нямам и странични реакции!И понеже при мен е така, считам, че всички трябва да скачат от 10-метровата кула в басейна, но аз определям кога има вода и кога няма, както е в някои квартали!

88

Реалист

преди 3 години

Да се ваксинират 70% от населението, означава всички, които може да се ваксинират да го направят, а останалите 30% са децата до 18 години и хора, които по някакви причини не трябва да се ваксинират.

87

Анонимен

преди 3 години

Прочетох всички коментари и не видях нито един в подкрепа на доктора и на ваксинирането.Май трябва да посмалят процентите,може би 5/10 %.

86

Анонимен

преди 3 години

Историята с талидомит е една много показателна за ситуацията аналогия. Едно чудодейно лекарство, което години след появата си се оказва една отрова осакатила милиони съдби. А отначало е нямало никакви странични ефекти..уж.

85

Т

преди 3 години

Ами като трябва, ваксинирайте се докторе! Кой Ви спира? Даже и пред камера може да го направите за новия епизод на " сериала". Ние не щем! То нали е въпрос на избор. Айде живи и здрави всички и за много години!

84

Анонимен

преди 3 години

Добре е лекари да говорят като лекари, а политиците като политици, не обратно. Този след някой друг месец ще обърне плочата ама сега дрънка глупости, на политиците им е простено и ще се забрави както обикновено,ама тоя да си скъса дипломата. Докторе да сте чували за лекарството Талидомид...прочетете за едно някога много хубаво добре проучено лекарство и тогава се изказвайте

83

Анонимен

преди 3 години

Щом трябва, ще се ваксинираме по нашенски - с 50лв за документа.

82

СПРЕТЕ ЛЪЖИТЕ

преди 3 години

"Всички лекарства, които минават през Европейската комисия по лекарствата, са одобрени и тествани за прилагане върху пациентите."ОСВЕНВАКСИНИТЕЗА КОВИД!!Спрете се! Вече и децата ви се смеят на денонощната пропаганда! И почвате да ставате отчаяни с лъжите!

81

Анонимен

преди 3 години

И защо да се ваксинират всички? Нека тези, които се чувстват застрашени. Щом ваксината е толкова страхотна тя ще ги пази. Другите да му мислят..аз самият не желая някой да решава вместо мен за моето тяло. Да решава за своето. За мен рисковете от една набързо създадена ваксина са далеч повече от тези които моята възраст има от корона. И не разбирам защо се казва, че тези които не се ваксинират били безотговорни. Това противоречи на цялостната досегашна практика в медицината.

80

Др. Акула

преди 3 години

"Хората, които са прекарали COVID-19 са образували антитела, но те не са на достатъчно високо ниво, отколкото при поставяне на ваксина." !!!Това да го каже доктор, на базата на НИЩО, е неописуем СРАМ И ПОЗОР! Вече за едни жалки пари се излагате неописуемо!

79

Още, още, давайте -

преди 3 години

и умрелите да се ваксинират и телеграфните стълбове и пейките в парка, и уличните кучета..Само и само да им излезе сметката/печалбата.Пък те - с меките игли и без натискане на буталото на спринцавката, както ги гледаме по клиповете

78

Анонимен

преди 3 години

А защо се допуска в заглавието думата" трябва"?Нали всичко е доброволно?Друг е въпросът ,че думата "доброволец" е натоварена негативно.Доброволци по принцип се търсят за животозастрашаващи или неприятни мисии.Дори в казармата има аксиома-"Доброволно само в тоалетната се ходи"

77

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тя и стринка се вакснала, щот е у спешното на пъва линия. Ама удеве вика, че нищо и нема а само кръвното и падало ниско!!