114

Анонимен

преди 3 години

Не може изобщо да се сравни системата на здравеопазването от преди 1989г. и сега. Сега е една неописуема трагедия.......И ужасссссс....

113

до 118

преди 3 години

Страшна здравна система имахме,няма що.Например абокати по света има от 1950-та.У нас след 1995-та.Фибринолитици-от 70-те години.У нас-25 години по късно.Първата ршрперкутанна коронарна интервенция е извършена през 1977.У нас-30 години по късно.И тогава и сега сме на дъното.Само,че ти това няма как да го знаеш.

112

до 121

преди 3 години

Де да беше така.Като има противогрипни ваксини,та да не би да е изчезнал грипният вирус?

111

Зов за помощ

преди 3 години

СПАСЕТЕ ВИРУСЧЕТО !!! Изчезва как ще оправдаят ваксините и източените пари пък и избори има. Нужно е вирусчето.

110

Анонимен

преди 3 години

Тоз пък здравна система имал преди 89та. Щото ненти се е налагало да ходиш тогава хахайха щях да те видя, как щеше да ревеш на умряло в едни празни соц панели, без грам техника и специалисти . От къде през Соца е имало специалисти, като неложеш да излезеш на запад да специализираш? Охльов грам идея нямаш от нищо

109

до 117

преди 3 години

Това пояснение го има от пролетта.

108

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989 имахме здравна система, а сега нямаме. Политиците я разградиха за собствена изгода.

107

Анонимен

преди 3 години

Комично е как медиите смениха плочата след началото на ваксинацията на еди колко си заразени, при едва еди колко си теста. Това пояснение го нямаше преди. Явно смятат аудиторията си за стадо овце готово да пасе от която полянка им се посочи.

106

L.

преди 3 години

До Анонимен"Вярващият", да беше завършил едно висше да се образоваш (ама с учене, не с бутане), че виж какви глупости за конспирации и Бил Гейтс говориш.

105

В Началото

преди 3 години

СЕ ВЗЕМАТ СИРОПИ ЗА СУХА КАШЛИЦА И БРОНХОДИЛАТАТОРИ, КОИТО ПОВЕЧЕТО ЛЕКАРИ НЕ ДАВАТ!!! ПЪРВОТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! ДАВАТ СЕ И БЕЗ РЕЦЕПТА!!!

104

Обективно

преди 3 години

ПРАВЕТЕ ПОСЯВКИ ЗА ГЪБИЧКИ ОТ КАШЛИЧЕН СЕКРЕТ ПРИ КОВИД ПНЕВМОНИИТЕ!!! ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ!!!

103

лекар до 101

преди 3 години

Според теб аз ли съм виновен,че в цялата държава им останали само 3 читави болници-ВМА,МВР и Правителствена?Понеже не работя в нито една от трите не се смятам за виновен.Правя каквото мога и с каквото има!Не съм избягал нито в чужбина,нито в болниците за богоизбрани!Мога,но не искам.Вече няма за кога,а и защо!Освен ако от такива като теб не ми писне!

102

Анонимен

преди 3 години

Разбирам, че мисленето на хората в страната ни, е много ограничено. Погледнете какво става с хотелите,и ресторантите в тях- значи според мисленето на управляващите, вирусът след 10 ч, спира да се разпостранява( тогава затварят и заведенията)?!?!? Нима заведенията, извън хотелите, защото те са затворени по цял ден, са основни разпостранители на заразата? И още много несъответствия , доказващи глупостите на някои.

101

Анонимен

преди 3 години

До # 108 До когато има хора, вярващи, че този вирус, и многото други щампове, се предават по този начин, до тогава ще му ядем главата , заедно с тонколоните Сигурно още мислиш, че всичко започна от изяденият прилеп? Не разбра ли, че това си е световен заговор, начело с фармацефтите и Гейтс. Пораснете бре, хора, пораснете, иначе ще ни тъпчат още много години!

100

българин

преди 3 години

До: номер 108 (Зоро)Не, нямаме стари хора у нас! Само тримата сме - мама, тати и нашия хубостник, който в седми клас учи в частна школа (за която даваме луди пари) онлайн и ако не му висим на главата изобщо не е "в час"!Докато ходеше в школата с тролея всичко беше идеално!

99

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че училищата и детските заведения са основен източник на заразите, заедно с обществения транспорт и идващите от чужбина. На тях се дължат около 90% от заразените.

98

До да,да ама не

преди 3 години

Какви бройки починали като предишната година сънуваш?В края на ноември през 47-мата седмица на годината починалите през 2019 са 2034 човека, с през 2020 са 4634. Това са средно по 290 на ден през 2019 и 662 през 2020 година. През 48-мата седмица е почти същото.

97

Анонимен

преди 3 години

До Зорокато го оставиш на дистанционно малките деца, кой мислиш ги гледа, бабите и дядовците, илиможе би си мислиш ча родителите им напускат работа та да седят с тех по време на дистанционното обучение, децата са най-малкия проблем, защото прекарват безсимптомно и почти не заразяват

96

Анонимен

преди 3 години

До ЗороГрешка си е системата която започна преди 30 години, Бойко е резултат на тази грешка, поне внуците са му хубави, това са го посъветвали пиарите :)))

95

Анонимен

преди 3 години

От утре започваме да наваксваме ударно, но не с тестването а с разпространението на новият щам пристигнал от Великобритания.Учениците ще се включат активно за да достигне бързо до всеки дом.