40

Тя ще има грроб

преди 3 години

А двоен *** от лятото на 1872г. на младите поп Боянчо и инвалид Николчо беше оставен след обесването мууу, на волята на лисици и вълци. Щото християнската анАтема е по страховита от огъня.

39

Бай Иван

преди 3 години

Нормално е, повечето "умни и красиви" там се занимасат с проституция,нелегална дейност и работа на черно, все пак трябва да се върнат после у селото си с нова немска кола, сама се е забъркала с този, вероятно й е бил сводник, така че не може да я жалим кой знае колко ;) !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Имали топки ама наужким. Излесели от групата си е .......

37

Анонимен

преди 3 години

До додоИмали били топки... примитивизмът и първичната агресия не е да имаш топки. И мюслитата са същите ***, нали съм ги виждал. Да не говорим, че те 'имат топки' само когато са в групи (също като ромите) -тоест нямат никакви :)

36

Жалко, но факт

преди 3 години

Какво очакват жените тръгнали с хора в чията култура е гордост , първия камък да хвърли бащата , където жената е като който и да е домашен предмет- търпиш го докато прави животът ти удобен...

35

Анонимен

преди 3 години

Още от заглавието бях сигурен че е замесен човек празнуващ новата 1442-ра година по хиджра.

34

Анонимен

преди 3 години

...пиърсинг на ноздрата си под формата на шип, а на ушите си обеци, пише сайтъг BG...Кога ще научите български - жалки журналисти!Повече няма да показвам грешките - търсете сами!

33

Анонимен

преди 3 години

Просто един обикновен делничен ден из ежедневието на етноса.

32

Анонимен

преди 3 години

До ЕргенСпоко братчед и мен не ме искат. Имам собствена къща с 3 спални, с двор 2 декара и половина. Имам работа, вземам хубави пари, собствена кола и НЯМАМ кредити. Ама и мен не ме искат, щото съм живеел на 15 мин. от града. Ко щяла да прай тя на село. Ми кот прая аз, обаче не щът. Иска у града да е а умните и хората с възможности, купуват къщи на село. За да има къде да играят безопасно децата им (в двора), далеч от шума, чист въздух, тишина и спокойствие. А бе те не знаят кво искат тия жени

31

Анонимен

преди 3 години

Турчина е авторитарен и властващ към женатаА нашата сигорно не знаеше за жалост!!!

30

Коментар

преди 3 години

Май не е "българка" ама хайде...щом така сте казали!Не ви вярваме все пак!

29

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

в ада да гори този убиец

28

Анонимен

преди 3 години

Сигурно му се е похвалила, че е била с един КУП мъже в леглото, както се похвали Гала!И това й е било грешката!

27

Ерген

преди 3 години

Софиянец, с жилище, работещ...Момите не ме искат, бил съм беден!Сега се търсят милионери...Ако мадамата се бе омъжила за скромен човек като мен сега щеше да е жива!Повечето избират луксозния живот и някои си намират майстора!Личен техен избор...

26

До55

преди 3 години

И най-вече да се правят на професори като теб в интернет.

25

Додо

преди 3 години

До Запознат Германия, дефакто, спря да съществува 1945г. Оттогава, до ден днешен там е просто една прокси територия, предполагам знаеш на кои. Уви, целият християнски, европейски свят по всички континенти, цялата Западна цивилизация е отровена, подчинена и е напът да бъде перманентно заличена. Това, което на наблюдаваме са само биологично-икономически пръски от палитрата. Бежанци, Отворени Граници, Промяна в Климата, Гей сватби и т.н. права, убийства на неродени бебета и пандемии.

24

Запознат до Додо

преди 3 години

За съжаление си безумно прав. Жената иска сила и сигурност да я закриля. И да може да я подкрепя да си отгледа поколението. И понеже в Германия мъжете масово вече са амбриажи или работохолици. Остават само мюслитата които имат само едни топки.

23

Додо

преди 3 години

До ЗапознатПроблема е изключително тежък, сериозен и сложен за разбиране от много. Не са жените, които са отговорни на 100% за тази катастрофална ситуация. Жената интуитивно търси силна, отговорна мъжка ръка. В наши дни чудовищно количество мъже от европейската раса са морално разрушени и заинтересовани от това, да се татуират, да пият, да се дрогират и гледат порно (което ги демаскулинизира), вместо да бъдат отговорни, да създадат семейство и да отгледат деца. Мюсулманите, уви, имат топки.

22

Додо

преди 3 години

Който, каквото и колкото и да ви убеждава, мултирасовият мултикултурализъм не работи.

21

инсп Тюхчев

преди 3 години

Хахааа. Тъкмо турски стандарт160на60.Българкатаже дащна жена,за някое евро и майка си ще продаде.Кой знае мехмед за кво я е утепал.Сигур го е окрала