46

Лудия доцент

преди 3 години

А колко умряха от ваксината бързо кажете, че пак ще ме разкрият колко съм некадърен!!!!

45

име

преди 3 години

Бива ги

44

До 42

преди 3 години

НАПРАВЕТЕ ПОСЯВКА ЗА ГЪБИЧКИ ОТ КАШЛИЧЕН СЕКРЕТ ПРИ КОВИД ПНЕВМОНИИТЕ!!!! ЩЕ ОСТАНЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ!!!

43

Гол и бос

преди 3 години

Дано да ни помогнат после с логистиката, че няма да ни стигнат 5 години за 7 милиона човека.

42

...

преди 3 години

Евреите плащат 30 евро, а ние и ЕС - 18 евро за бройка от една и съща ваксина. Който плаща повече получава повече.

41

Анонимен

преди 3 години

До ЕвреинВирусните пневмонии изглеждат различно от бактериалните,а Ковид пневмонията има също отличителни черти ,за това подчертахме компютизирана томография с висока резолюция.Освен това правим и други тестове ,но ми се струва,че си губя времето да обяснявам.

40

Евреин

преди 3 години

Шамар да е, аванта да е. Кръв повръщам, пари не връщам. А на лекаря по-долу. Абе другарю лекар. Как като диагностиката, наречена ПиСоАр ти казва, че няма ковид, ти със скенера разбра, че е Ковид пневмония, а не друга пневмония, каквито има в големи количества от 3 години насам?

39

Бизнеспарко

преди 3 години

До изнервен и другият разбиращ - писнало ти е защото задавам неудобни въпроси от реални случки. А до другият обиждащ ме без причина - ми не,мъжът отиде веднага след като му се изгуби обонянието за ПСР и после ПАК вече като беше зле. Бийте си ваксините, непроверени и които самите производители са казали че не поемат отфоворнодт:))) Вижте и президентът на Танзания - как ПСР дава положителен тест на коза, кока кола и папая, за това какво ви е обяснението?

38

Ми аз...

преди 3 години

...както ги смятам, ако в БГ се ваксинират 100к души на месец, то за 6млн. души ще са необходими 6,5 години. Значи докато чакам да видя и дали, и доколко са безопасни тези ваксини, ще минат около 8-9 години. Амииииии, до тогава. Хайде до след около една декада!

37

Анонимен

преди 3 години

Ей па глупави тия евреи,не слушат Мангъров

36

До 37 анонимен

преди 3 години

Ще се опитам да обясня,лекар съм.Човек може да има Ковид и да има отрицателен тест.Има описан случай с 4 посл отрицателни ПСР и 5 ти положителен(човекът е имал Ковид пневмония).В такива случаи се ръководим по клиничната картина(изключвам случаи, когато тестът е грешен поради различни фактори,секрет и т.н.)Може също да се направи ПСР на назален секрет,гърлен секрет и на кашличен секрет.Прави се СТ скан с висока резолюция ,който може да докаже ковид пневмонията.

35

НКК

преди 3 години

С тези 500 000 000 лв. дадени от бат Бойко в Еврокомисията за ваксини да сме си купили като Израел сума бройки. С отпусканите от ЕК и с нашите темповете на ваксинация "кога ще ги стигнем израелците", както пееше Тодор Колев "кога ще ги стигнем американците" макар, че по смъртност сме ги отнесли и има да ни дишат прахоляка много след нас.

34

бай грую

преди 3 години

Ама то е ясно, че *** разбира от всичко. И то повече от всеки друг.

33

Анонимен

преди 3 години

До Бизнеспарко Обянението, че вие, по-малко умните хора така и не разбрахте 2 неща. 1. ПСР не е 100% точен 2. В напреднал стадии на заболяването Корона вируса може да не се открие в носоглътката, а вече се спуснал дълбоко в белите дробова. Надявам се сега да ти стана ясно, поне малко!

32

изнервен

преди 3 години

До бизнеспарко. Писна ни от олигоффрени като теб. Те другите са иддиоти сигурно щом си бият ваксини.

31

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Значи вече седмица се ваксинирам якооо, таман ме пусне ваксината и наливам отново При такава киселинна рН среда не знам какъв вирус трябва да конструират, че да оцелее...Мамммата си трака - наздраве ;)

30

Бизнеспарко

преди 3 години

Имаме познато семейство - двама възрастни и дете. Мъжът супер зле, болки, температура , няма вкус и мирис, кашлица. Жената и тя зле но не толкова. Отиват за ПСР тестове- той отрицателен, тя положителна. Спят в едно легло и се лекуват заедно. Той си направи и втори- пак отрицателен . Сега аз на кое да вярвам - на т.урците Бионтех или на разума си? Някой да обясни ако има логично обяснение този реален случай.. освен че е пунта мара работата...

29

Анонимен

преди 3 години

И Баце ваксинира 4700 човека докато Израел е ваксинирал тия 950 000 . Ние караме кротко и наУчно. По 7-800 човека на ден. Така моят ред ще дойде през 2042-ра

28

Анонимен

преди 3 години

Израел плаща по 30 долара на доза, ЕС по 18 долара. Затова поръчките за Израел са с предимство и доставките за Европа се забавят....

27

Анонимен

преди 3 години

да не им се затрие скъпоценната семка случайно...господарите на света ....