32

Анонимен

преди 3 години

Хаил Меркел. Кога ще горим книги?

31

А Мон-стърите

преди 3 години

Изпращат децата на училище в БГ!?!

30

Анонимен

преди 3 години

А геманици що няма ваксина ?и вашия германец Шахин не сее ваксинирал )

29

Анонимен

преди 3 години

'Алооо там има вечерен час в 21!Полицията глобява!Кво се оплаквате тука тарикати такива!''----------Е и? Като има вечерен час - какво? Като глобява полицията - какво? 2-3 месеца вече Меркел го играе на строгата, но грижовна господарка и... все тая. Случаите си растат, вируса си циркулира. Не им се получават с тия мерки нещата, поради което.... ще има ОЩЕ, от СЪЩИТЕ мерки. Пък такива като тебе им се радват и за пример ги дават. Божке...

28

Bili

преди 3 години

за статията - турингия ги "напляскаха" заради несериозното отношение и малкото докладвани случаи напролет. сега са първенци!!вчера нарушихме вечерния час и се прибрахме в 2.00...не видяхме корона по улицата...а уж короната излизала от 9 до 5...странно...

27

Анонимен

преди 3 години

До 25 А не е ли по-вероятно , че като се изпусне края , след това доста по-трудно се нормализират нещата В Ухан не въведоха ли карантината някъде към 20ти януари миналата година . Продължи 76 дни - пълна , тотална карантина А я виж данните , на кой ден след въвеждането , започнаха да се подобряват данните При условие , че там случаите бяха 1000-1500 дневно

26

Анонимен

преди 3 години

До до 22 от славянинГлупости. Вечерен час няма. А масово пътуващите гастарбайтери допринасят ного за огромния брой заболели. От мерките има оргомна полза, когато се спазват.

25

до 22 от славянин

преди 3 години

''Алооо там има вечерен час в 21!Полицията глобява!Кво се оплаквате тука тарикати такива!''Това е най-доброто доказателство, че от репресивните мерки няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА МЕДИЦИНСКА ПОЛЗА - локдауни, вечерни часове и въпреки това свръхдисциплинираните германци мрели като на война!

24

Анонимен

преди 3 години

Китайския вирус няма прошка леко полеко бялата раса залязва идва нов световен ред от индия,китай и арабите които ще превърнат белите хора в роби но това след 50-100 г.

23

мак

преди 3 години

Някои затягат мерките, затварят хотели, магазини, забраняват предвижване, а тук т.лупа въведе едни "щадящи" мерки. Кого щади, освен себе си и шайката. И поста си.

22

Анонимен

преди 3 години

Алооо там има вечерен час в 21!Полицията глобява!Кво се оплаквате тука тарикати такива!

21

хммм

преди 3 години

И само да допълсня че ако нашите славянски народи се намираха на мястото на германските, днес света щеше да изглежда по различен начин. А западните народи ако бяха на балканите отдавна мюслитата щяха да са ги претопили и унищожили още преди десетки поколения.

20

хммм

преди 3 години

Вчера от 14 часа мататък не можеше да се купи алкохол в Германия, даже безалкохолна бира не продаваха. Очакваме да спрат да продават и кондоми. Германците отдавна са се доказали като нацията на крайното. Или ще убиват в името на прочистването на нацията си останали бели раси или ще кръстосват жените си с африканци и араби. Или ще кастрират хомосексуалисти или ще превърнат главния си град с столица на хомосексуализма. Това са хора които не могат да балансират, да не говорим да управляват Европа.

19

Stalinista

преди 3 години

След като Германия удължават, ще направят натиск на цяла Европа да удължат

18

Комунистически Мрак

преди 3 години

Мракът на Китайската Комунистическа Диктатура и Р0бство надвиснаха над Европа - някога Велик и Свободолюбив Континент превърнат в Затвор под Открито Небе от Световните Комунисти и Сатанисти с Централа в Пекин!

17

Анонимен

преди 3 години

Точно така, а най-смешното е че по Европа затягат мерките, а ние ги отпускаме...Ще ги отпускаме. Няма аз да седя затворен и да ми страда бизнеса, че да спасим баба Пена да живурка с 220 лева пенсия още година и половина или Генчо на 60 години с осем хронични заболявания, или Минка на 30 - дето майка й има 5 типа наследствен рак, а от страна на баща й цялата рода е с инфаркти.Прогаряме сухите съчки, три дена национален траур и после забравяме че го е имало това. Естествен подбор.

16

Анонимен

преди 3 години

Направо я закрийте тази държава и без това я съсипахте с отпадъци от третия свят.

15

Анонимен

преди 3 години

Въведохме мерки и няма резултат, затова ще удължим мерките от които няма резултат... очакваме и да дадем тон на по-дребните държави да правят така.Има логика, има логика!

14

Аз

преди 3 години

До Анонимен 8В държавите, които се справиха с вируса има дисциплина и обществена нагласа, че с моите действия аз съм отговорен и за добруването на другите. В Германия, както и повечето европейски страни е бъкато с хора с манталитета "Аз съм над всички". Още при първата вълна масово турци, румънци и българи се юрнаха да връщат по родните места, както и през лятото и както и сега. Нямат изобщо чувство за обществена отговорност.Каквито и мерки да се наложат, при такива индивиди резултата е лош.

13

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТочно така, а най-смешното е че по Европа затягат мерките, а ние ги отпускаме- дето сме 3ти по смърстност в света. ГОлям зор децата да ходят на училище.