72

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен.......На терминала в Александруполис ( който 20 % е НАШ....купи го Б.Б. за БГ ) сме договорили АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧНЕН...със ПОСРЕДНИК холандска фирма за 123 $ .....а руската / по БРАДСИ беше 450 $ ....ПАНИМАЕШ ?????? ЧЕТЕШ ЛИ ????? РАЗБИРАШ ЛИ ?????? Азерите пуснаха газ по ТАНАП ....за Турция...ГЪРЦИЯ ....БГ(имаме СКЛЮЧЕН ДОГОВОР за 1 мил ) ..през Сърбия отива в ТЕРМИНАЛА под Виена ....От Украйна - Румъния отива в Сърбия ...

71

Анонимен

преди 3 години

От къде щи дойде американски газ бе, ***? В Гърция има терминал за втечнен га, който би могъл да пуска малко на сърбитре, но те едва ли ще се навият, щото първо американците го дават скъпо, втори гръцките надценки не са за пренебрегване."Воината в Нагорни карабах беше за да блокират газа от Азерите" - ти у ред ли си? Войната беше за едни земи, които не оказват значително влияние на газовите потоци. Виж, ако азерите вземат истински арменски земи, тогава може.

70

ЦРУ

преди 3 години

ХА....ХА....ХА....Е няма по-жалки от т.н. " ЖУРНАЛИСТИ".....поръчкови... платени !!! ...но има интернет......гледайте ЮТУР......." Азербаиджан ЗАБИ НОЖ в гърба на Путин....ПУСНА азерски газ по ТАНАП.....за ГЪРЦИЯ....ИТАЛИЯ...и през БГ ...за " ХЪБ"-а до Виена..." .......КАКЪВ РУСКИ ГАЗ ви " БРЪМЧИ в празните ЧУТУРИ БЕЕееееееееееее??????? т.н. " Турски поток " (15 мил..тръба над Истанбул ) е на 50 кл в МОРЕТО ....и САЩ ще го блокира !!! Воината в Нагорни карабах беше за да блокират газа от Азерите

69

Въпроси за Газпром

преди 3 години

Ако България не бе построила за своя сметка газопровода за Сърбия,щеше лида има в нея руски газ?Отговорът е не(освен малки количества през Румъния).Ако Русия не пускаше газ за Сърбия,щеше ли в нея да има газ през нашиягазопровод?Отговорът е да,азербайджански,ирански,омански или американски.Драги газопромофили и русофили,толкова за великата роля на Газпром,и безнего ще има газ.Разбира се по-добре с него,като има конкуренция,цените падат,но той вече не е монополист.

68

Комбайнер

преди 3 години

Браво! Още един пирон в ковчега на ЕС !!!!!

67

Пак Ръци

преди 3 години

Могат да си го нарекат спокойно Српски поток. По-далеч няма да стигне тръбата. Ние да му мислим колко е рентабилен ...

66

Грешно заглавие

преди 3 години

Не Русия е пуснала газ за Сърбия,а България,по собствената си газопреноснамрежа пусна руски газ за Сърбия.За това има съответни договори и се получаватсъответни такси.Кранът за тръбата е наш,няма как руснаците да го въртят.Те могатда въртят крана на руска територия.От нас зависи какъв газ ще тече,а това е според икономическата изгода.Сърбия си плаща на Газпром,ние си вземаме такса пренос и пускаме газа.Днес е руски,утре може да е от друг източник.

65

Анонимен

преди 3 години

ВЪН руснаците от България.

64

Александър Вучич

преди 3 години

Най е лепо да вкараш тръбата дълбоко и да ти пуснат газ русите през Бугарската газопреносна система.

63

Ръци

преди 3 години

Пускайте газтa, момчета!

62

Ръци Пръци

преди 3 години

Пък аз бачкам на две места и отслабнах 15 кила от началото на 2020. Газове почти не отделям, всичко изгаря в работата. Няма двигател с такова КПД! Но ми се струва, че си е по-добре да попръцкваш отвреме навреме.

61

И.Б.

преди 3 години

Запитване: Сърбия плаща ли на България за ползването на газопреносната система?Очаквах да се спомене за този важен момент. Има ли договор?

60

Анонимен

преди 3 години

"Чекмеджан прецака доставките за България!"Не ни трябва на нас. Че кой в *** ползва природен газ за отопление? Тук ТЕЦовете имат договори да горят *** и ***.

59

Анонимен

преди 3 години

Време е да "врътнем кранчето" на руснаците.

58

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУne rishi za nesha koito ne razbirash

57

Браво

преди 3 години

няма лошо. А за Бг кога ще газифицирате всички градове и села, а мафиоти.

56

Активист на БСП

преди 3 години

Нали разбрахте? На СЪРБИЯ!!! Чекмеджан прецака доставките за България! Ще се молим на амуджите и византийците !

55

Време за промяна

преди 3 години

До Праведен: А ти защо не напишеш нещо като ги разбираш (според теб)? Когато ни изнася, приказваме за прозрачност и парламентаризъм, а когато не - по ниски от тревата. Това е гербаджийската философия. А на ниското магаре всеки се качва.

54

Праведен

преди 3 години

До Време за промянаИди празнувай, тези неща не ги разбираш, както се казва, си гола-вода , аре !

53

Анонимен

преди 3 години

южен поток е в действие вече,макар пооод друга име