8

КАК

преди 3 години

са ги спасили, след като операцията е била прекратена поради лошото време, а изгубилите се сами са се добрали до хижата!

7

дедо Ташунко

преди 3 години

Честита Нова Година, Гоше! Не си "***", а си "Умното". Трябва вече да си смениш прякора. Господ здраве да ти дава!Годината започва с добра новина, на хайрлия да е.

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Имали...късмет завалиите,иначе щяха да си останат в...старата година на връх Нова Година.

5

Хоп

преди 3 години

Стойне и организатор е професионална кариера на нога ерген бе дилбер на всички Група свиреща наживо и не се притеснявай за отстреляните и не се занимавай и организатор е професионална тенисистка печели на първи сезон на всички за хубавите думи и фрази и не се колебайте

4

Totenkopf

преди 3 години

Отново ли от нашия джоб ще плащаме за измислени операции имащи за цел единствено източването на бюджета? Корумпирани овчари, пасете си овцете на село

3

Хахаха

преди 3 години

Да добавя ...Планинските спасители СА ГЕРОИ !!!ЧНГ 2021 на всички!Здраве и повечко акъл пожелавам!

2

Хахаха

преди 3 години

х Вазов е на 2600м надморска височина в плато, с изключително много вода и обградено от почти вертикални възвишения.През август там може да вали сняг, сега, е повече от сигурно.Тези двамцата или да плащат или бой.х Вазов е доста далечна точка от всака една длуга хижа или база.Буквално е на сред нищото, и поради това се ползва от туристите, като неотменнна точка за почивка, при дълги преходи в Рила.

1

вай вай ваййй

преди 3 години

Малееее, колко шашав народец има по тази територия!