32

Анонимен

преди 3 години

До бацоДядо Коледа, снежанка и джуджетата

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26А трябва ли?

30

Отчето

преди 3 години

Много починали !Кой ще отговаря за тях пред Бог?Бойко Борисов ли?Тоя нехрани майко?

29

анонимен

преди 3 години

Въпрос към конспираторите - какво ще си правят ваксините, след като намаляват бройките заразени? Нали всичко е пари, далавера, безкрайно лъготене, и пр.? Спрете се малко, бе хора! Един писа, че и испанският грип бил измислен? Или вие сте някакви далавераджии, дето в живота си нищо друго не сте направили, освен да мамите и да си въобразявате колко знаете, да не зачитате ама никакъв авторитет, ама както беше забелял един от предишни коментари, ползвате нонстоп което други са направили!?

28

Утрепаха вируса

преди 3 години

Много бързо намаляха как ще оправдаят новите дози и фази на ваксините ???Ами мерките за бизнес дето цица пари за подпомагане ???За избори също трябва да се употреби вирусаОще е неизгодно да изчезне вируса ще трябва да го удържат още

27

bbb

преди 3 години

До АнонименЗа 2020 г. смъртността е 105 878 души, което спрямо 2019 г. е с 2200 човека по-малко. Да не говорим, че за 2013 г. например са починали над 110 х. души, а през 2014 - над 109 х.човека. Така че карай по-полека с манипулациите за починали от вируса, не е точно такава ситуацията!

26

Анонимен

преди 3 години

Израел и Великобритания до момента е ваксинирал милиони. Тихо, и без шум. След хвалебствията от един месец и празните приказки, може ли някой да каже в България колко са поставени. И с тези темпове, след колко десетилетия ще се ваксинират българите?

25

факти

преди 3 години

Това се само сухи цифри. Фактите са ясни. България е на първо място по смъртност в Европа, на едно от първите места в света, включително пред държави, които не са чули думата здравеопазване. На хората често се отказва достъп до здравеопазване, в резултат на което те умират, което на практика е убийство. Личните лекари тотално отказват да лекуват пациентите, в болниците не ги приемат, и те, лутайки се в хаоса на абсолютната некадърност при управление на кризата, просто умират. И виновни няма.

24

А ве

преди 3 години

Никой не пише как прехвръкна или кой го достави тоя вирус у БГ от китай.А за ваксините ни напомпиха главите.Светва ли ви лампичката.

23

Жоро

преди 3 години

Пийте Ивермектим и всичко е точно.

22

Да ви ЕПМ

преди 3 години

Да ви ***

21

ура

преди 3 години

Жената ходи на кардиолиг, та в амбулаторния лист пише, придружаващо заболяване Ковид 19. И ето ви статистиката, теста и е отрицателен.

20

Анонимен

преди 3 години

Оздрявах ме ,но цирка продължава

19

ЧНГ

преди 3 години

До: номер 17Първо, да ни е Честита Новата 2021 Година на всички българи, и пожелавам за всички нас тя да бъде по-добра от старата!Ама и ти май не спиш на 1-ви януари?Хайде да спрем за известно време да коментираме за вируси и болести?До лятото всичко ще утихне.Излишната паника не помага на никого.Да има такъв вирус. Да страшен е.И какво? Морбили вирусът е много повече заразен от SARS-CoV-2.За щастие за него има ваксина и не случайно тя е задължителна.Освен това е открита отдавна!

18

az

преди 3 години

Ще видим сега дали ще почнат да валят покрай коледните и новогодишните празници нови болни. Особено покрай коледните дето младите се омешаха със старите.

17

до 2

преди 3 години

Абе ей, ти и на нова година не спиш за да си издрусаш тая тъъпотия. Като е въпрос на време, защо не идеш в ковид отделение да се заразиш. Какво целиш, да се разпуснем и да се набъкаме с вируси ли? Защо ти е това? Точно обратно на това, което пишеш е! Колкото повече заразени има, толкова повече са в интензивното. Колкото по-малко заразени, толкова по-малко в интензивно. И те вече не са важни, а по-скоро са заминали. Част от тях заради такива като теб. Колко рубли взимаш?

16

бацо

преди 3 години

Кой си е правил тест навръх нова година?

15

Анонимен

преди 3 години

В началото на октомври прогнозирах, че до края на годината ще имаме между 7500 и 8500 починали и над 200 хиляди заразили се. Май съм сбъркал. Починалите са двойно повече от официалната бройка, а заразените също са много повече от регистрираните.

14

Анонимен

преди 3 години

7576 починали заради некадърността на мутрите и над 200 хиляди ще си влачат цял живот последствията от вируса.

13

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

ЧНГ на всички!Някой може ли да ми каже с какво са били "излекувани" тези над 1100 човека;1. С 14 дни карантина, наложена им от РЗИ?2. С брифинги на НОЩ и лъгане от страна на триото ген. Яко ще се мре, дедо Лъже Кантарджиев и Балтов камикадзето? 3. Със слухове колко ефективни са ваксините, как побеждавали вируса и осигурявали дълготраен имунитет?4. С ремдесивир, фраксипарин, преливане на кръвна плазма или баене?