579

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоИнтересно е как пазиш равновесие с тоя акъл

578

Анонимен

преди 3 години

До Съжалявам"МИСЛЕТЕ до ИЗБОРИТЕ.Как сте добре ли живеете. Или само тревоги и претиснения."И като мислиш как живееш, мисли как беше преди (при управлението на БСП, например). Не забравяй, когато долара беше 3000 лева и имаше пари за хляб само.:)))

577

Зозо

преди 3 години

"Интересното е че това е успяло да се ожени два пъти#######"интересно е само за тиквите без семки :)))) мъжът има много други по-важни качества освен вида си. Няма откъде да го знаете вие, за които 130 килограмовата свuня е идол :))))

576

До 642

преди 3 години

642Анонименпреди 7 минути 5 0Интересното е че това е успяло да се ожени два пъти##################Не са два пъти.Втория път го ожени Корнито.

575

Анонимен

преди 3 години

С Радев се гордеем,а от Боко тиквата се срамуваме...Радев ще си го преизберем,а на тиквата ще им бием шута с повече от 200...

574

Тонката

преди 3 години

Боце, Цачева, ***, министърчето Живков - все бивши комунисти, все в герб :):):)

573

Анонимен

преди 3 години

другари,абе къде е деса?

572

Тонката

преди 3 години

пич, ти като си антикомунист, подкпепяш ли герб? щото всички бивши комунисти сега са там :):):) сори, че ти разбих крехкия душевен мир :):):)

571

Анонимен

преди 3 години

Позор, льотчикът не пропуска празник, на който да не води пропаганда за себе си за руската БКП и срещу властта.

570

Антикомунист

преди 3 години

На Нова година това комунистическо плямпало и кукла на конци плещи гадости. Видяхме го адвокатчето и сие какво искат. Поредния проект тип бареков

569

Кучките на Гейтър

преди 3 години

"Между другото, вие си нямате идея какво мислим за Боко, тъй че даже и за това сте се объркали."то явно и вие си нямате идея :))) хем не го харесвате може би, хем плюете срещу тези, които искат промяна. Вие тиквите по принцип сте много объркани хора :)))) и жалки също

568

Анонимен

преди 3 години

Някой ще ме подсети ли как божков нарече слугата си?

567

Анонимен

преди 3 години

633 Радев е национален предател, руски слуга, който предава секретна информация на Русия. Разделя нацията, зове към бунт?! ,вместо да помирява. Апропо, къде е юмручето?

566

ФАКТ

преди 3 години

Снощи тоя пак стана за срам!

565

Съжалявам

преди 3 години

Българи, че толкова сте пропаднали мисловно и не разбирате как се живее истински. Ако мислите че всичко което хвърчи се яде нямаше да драскате глупости. Реалния живот е да имаш работа да имаш пари за да живееш малки данъци които няма да те тормозят. Работиш честно и получаваш достатъчно. Европеец няма да станеш. Всичко е илюзия. МИСЛЕТЕ до ИЗБОРИТЕ.Как сте добре ли живеете. Или само тревоги и претиснения.

564

Анонимен

преди 3 години

Борисов дали има пари да си плати погребението,защото след 28.03.21 едва ли ще е жив като Чаушеско...толкова много хора му се канят...

563

Тонката

преди 3 години

ЧНГ на Орловград Протест Блокада:):):):)Дебел пожарникарски маркуч и през 2021:):):)Честита коалиция с Отровното Трио *** и Мая Манолова:):):)Васил Божков ви вярваше,но вие го предадохте и се изпокрихте като мишлета без дори да ви понабият малко от малко:):):)Мушмороци:):):)

562

Анонимен

преди 3 години

171 Комунистите са терористи, борили са се със законната власт. Никога не са печелили избори, поставени са на власт от Съветската армия. След 9 септември 1944 избиват и ограбват стотици хиляди невинни българи, само защото не са били тяхни съмишленици,т.е.не са искали да станат комунисти.

561

Анонимен

преди 3 години

До Кучките на ГейтърДа, но вашите пожелания са изтъкани от злоба, докато нашите са просто да ви се върнат пожеланията.Между другото, вие си нямате идея какво мислим за Боко, тъй че даже и за това сте се объркали.:)))))

560

Анонимен

преди 3 години

Интересното е че това е успяло да се ожени два пъти