48

Анонимен

преди 3 години

Всяка криза е и възможност! С ковид или без ковид, бъдещето на образованието е онлайн. Разбирам по-възрастните учители, че не могат да се справят, разбирам и някои по-семпли родители от консервативен тип, на които им е внушено, че училището се изчерпва с "чете ли за днес, изпитаха ли те, колко ти писаха" и други подобни архаични представи за образованието. Но по-младите учители трябва да го проумеят, или да си тръгнат от професията!

47

Не е редно

преди 3 години

Остава да пламне и грип сред малките.Много хора ще искат децата им да учат дистанционно.След седмица пак ще учат онлайн.Необмислена работа!

46

Нулева учебна година

преди 3 години

Нулева учебна година - с чиста съвест да обявят отколкото с некачествено обучение. Толкова няма да загубят от живота си децата година или две та пред тях цял живот ги чака само работа и данъци да плащат. Нека си поживеят малко и разберат от детството си.

45

dvb

преди 3 години

Съчувствам на родителите, а също и на децата които трябва да са си в къщи но това е най-правилното решение.. След барове/клубове/ресторанти, училищата, ясли и градини са от големите люпилни за вируса и го казвам от личен опит, заразих се от приятели чието дете 'донесе' корона от градината

44

Анонимен

преди 3 години

Училище ненужнокак глупаво стоиш.Вместо да помагашти само ни вредиш.От теб училище ненужно,тръгна чума из света.От тебе рухна същовярата ми за света.

43

Анонимен

преди 3 години

Повече физическо възпитание и спорт, военно дело и самоотбрана да се изучават във всички учебни заведения. Иначе много от момчетата ни стават разглезени и лигaви и си бръснат краката! За момичетата може да има социално дело или и грижи. Писна ми от младоци-келeши и льоловци, които дори и една лопата не са виждали и една кофа не могат да вдигнат!

42

Анонимен

преди 3 години

Моето дете се зарази в училище. Донесе коронката вкъщи.Всички го изкарахме, доста големи разходи за семейният ни бюджет, който и без това е доста ограничен.Голям кошмар беше, все още два месеца след това се чувстваме зле и почти без сили.

41

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е родителите да осмислят образованието като сътрудничество, а не като война с учителите. Освен това да си дават сметка, че учителят няма за цел да провали точно тяхното "генийче", което не е единственото в часа - независимо къде: в реала или във виртуала.

40

Анонимен

преди 3 години

Образованието ни го съсипаха още, когато политиката на влезна в него.

39

Анонимен

преди 3 години

Училището в този си вид и с такава програма и предмети ,е тотално ненужно в 21 век.

38

Веселяка

преди 3 години

Освен по смъртност сега ще заем и първо място по неграмотност. Оставка на всички Калинки.

37

Анонимен

преди 3 години

Мутромедицинската хунта хвърля за курбан детските и начални учителки. Господ да ги пази!Поне да им предложат да се ваксинират!

36

БОЙКОТ !!

преди 3 години

Категорично НЕ на присъственото обучение !!!НЕ си пускайте децата -да дойде министърът да ги учи ! МНООГО е лесно от кабинета , в който мести кламерите от единия до другия край на бюрото -той друго не работи , да решава човешки съдби...

35

Анонимен

преди 3 години

До 22Като сте толкова против мен просто вижте какво ще ви кажа:Явно вашите хлапета ги натискат толкова много да учат тъйче изобщо няма за кво да си губя времето да пиша тук коментари ето ще ви задоволя няма да пиша повече коментари не се притеснявайте.Тва е няма кво повече да кажа.

34

Анонимен

преди 3 години

Бойкот, организирайте се в мрежата, нека останат празни училищата.

33

Анонимен

преди 3 години

Борисовеее, размърдай си мозъка ако имаш, спри я тази тъпотияя на 4 ти в училище. Точно най малките го разнасят безсимптомно от семейство в семейство. Аз детето си няма да пусна пък ако щете ме глобявайте, хайде да видим в съда кой ще спечели.

32

гого

преди 3 години

.ама той кога за последно е е бил в класна стая с ученици 6 - 7 часа ...ела бре, и влизай всеки ден с 20 и кусур деца ,като залога е живота на учителите ...!Освен на откриване на учебната година ,когато децата са на 50 метра от теб има ли друг ден да си бил сред тях !!!!Рискуват учителите , не ти ...!!! С ОМЕРЗЕНИЕ !!!

31

Анонимен

преди 3 години

хора пазете си децата у дома, оставете ги тези малооумници на Боко. По добре една година за завършат по късно но да спасим хиляди животи. 8000 до днес, малко ли са му на този Тиквуунн

30

До Тиквата

преди 3 години

Избиването на българите продължава. Това не е правителство, а управа на концлагер.

29

Анонимен

преди 3 години

Февруари ще има черна жътва с тези малоумия на управляващите. Пуснахме гастарбайтърите от Англия, масово хората се събират по празниците, а сега ще пуснем и най малките по училища и градини. Още от средата на януари ще почнем да чупим черни рекорди с всеки изминал ден. Очертава се ужасно начало на новата година.