13

Анонимен

преди 3 години

Затягат милите... да не вземе да ги отпусне, че ще покафенее пейзажа. Нали отмъкнаха кинтата за детски и си ги сложиха към заплатките, сега ще имитират буйна дейност!

12

Анонимен

преди 3 години

Тотална забрана и само по специални случаи зари организирани от държавата. К'во му е сложното!

11

ДА

преди 3 години

Ми спрете да ги продавате,бе!Какво глобявате хората!?Значи да си купиш може,а да го използваш не може!Е, тогава къде е логиката!?

10

Елемаг

преди 3 години

И кво е затегнало?Навсякъде гърми от Коледа насам,ден и нощ?

9

ммм ..!

преди 3 години

През 2006 година ме отстраниха от държавна работа.Помолих първи братовчед който работи в Козлодуй да ми даде пари защо вземах хляб на вересия.Уви, той не ми даде!Но в същото време за новата 2006/2007 той и неговият син бяха задели над 700 (!..) лева за пиратки.Минаха години и същият този братовчед се разведе на стари години ..!Ех, тази алчност и недалновидност и липса на ценностна система ...!

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв контрол , какви 5 лева ? Километрични опашки пред магазините за пиротехника и се върлят сотачки от бедния българин !Ами да , сега е момента *** Комплексарски да изпъкне сато свински гестuс в кал, да покаже колко нано частици му е акъла ,да избие комплекс , като напомни за себеси !О, свещена простота - "аз съм *** и вие сте прости" !

7

Бибо

преди 3 години

А *** ТЪКМО НА ВРЕМЕ???!!? ЕИИИТЕ ВЕЧЕ СИ ВЗЕХА ПИРОТЕХНИКА. ДО СЕГА КЪДЕ БЛЕЕХТЕ?????!!.КАКВИТО УПРАВНИЦИТЕ ТАКАВА Е И ПОЛИЦИЯТА.. НЕ МОЖЕ ДА СПИМ ОТ ПИРОТЕХНИКА ВЕЧЕ15 ДНИ. ГЪРМЪТ Е ЗА ХОРА БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ. ДА СТАНАТ САПЬОРИ. ГРЪМ СЛЕД ГРЪМ ВСЕКИ ДЕН.

6

Чък Норис

преди 3 години

Пиратките са за ***. Ела да ти гръмна един шамар зад врата.Хммм...чеченците празнуват с АК-47, отивам да въведа ред там, нещо са ми кисели.

5

Анонимен

преди 3 години

защо в българия трябва свободно да се продават експлозиви? къде точно в ЕС може да ходиш и да хвърляш бомби пиратки по улиците защото си ***?

4

Анонимен

преди 3 години

София е като бомбардировка, спрете продажбата изобщо, да не гърмят *** те, не може да се прибереш вкъщи

3

Анонимен

преди 3 години

страх ги е плъховете...

2

Перник секта

преди 3 години

Полицаите не ходят на сигнали ако престъпниците са познати на Гешев дори и за убийство!

1

Фен

преди 3 години

Толкова го затяга, че там където живея в населено място с 2000жители е все едно война. Къде са МВР то, че не ги виждам?