22

Анонимен

преди 3 години

Почти всеки ден между 25% и 40% от починалите от Ковид-19 са без придружаващи заболявания. Почти всеки ден между 20% и 27% нямат навърпени години за пенсия. Вчера са 22-*** - точно 20%.

21

1

преди 3 години

До АнонименНаправи си много добри изследвания защото този тип заболявания са 90% наследствени.

20

1

преди 3 години

Къде в списака са отровното трио.

19

Анонимен

преди 3 години

90% пенсионери

18

Анонимен

преди 3 години

А починалите от ваксината ги водят починали от придружаващите си заболявания.

17

Обективно

преди 3 години

НАПРАВЕТЕ ПОСЯВКА ЗА ГЪБИЧКИ ПРИ КОВИД ПНЕВМОНИИТЕ. ЩЕ ОСТАНЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ!!! СЪОТВЕТНО - И ЛЕЧЕНИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Онкологичните заболявания били придружаващи. Зная от опит какви са тези заболявания - родителите ми починаха от тях, а единият скимтеше в последните си часове от болки. Ще си платите за всичко гнусни лекарски манипулатори!

15

Анонимен

преди 3 години

Официално, за да не те пишат след положителен тест, че си починал от Ковид е възможно, но само ако си застрелян от гангстери на улицата или си жертва на катастрофа или природно бедствие. Това не е медицина, а сто процента манипулация.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако този млад човек си е отишъл още на 38 години от пневмония или подобно възпаление на белите дробове, ще *** веднага. Но конкретните причини не се посочват, може дори починалата жена да не е била в болница, още по-малко в интензивното. Но Ковид ЕГН-то е вече налице, и в катастрофа да е загинала на път за карантината вкъщи, все тая.

13

Анонимен

преди 3 години

Официално 0.11% от всички българи за 9 месеца са убити от ковид. И този номер не спира да се увеличава всеки ден!Реално са 0.2% убити от ковид за 9 месеца.Смъртността е около 2%. Засега.В съвременния свят ковид няма аналог. Това което постигна за 9 месеца не е постигано преди. За 7 месеца се превърна в човекоубиец #1.Убива и млади и стари и болни и здрави.РБ е на 9то място по смъртност в целия свят- тествани мъртви.Изводите - всеки му според багажа му

12

Анонимен

преди 3 години

Непрекъснато в заглавието си посочва най-младият човек. Това непрекъснато акцентиране цели вменяване на усещане, че от вируса умират и млади хора. Пълният преглед на публикацията, обаче, разкрива точно противоположното - младите хора са единици, като дори причината и за тяхната смърт е под въпрос?

11

Анонимен

преди 3 години

Какво ще каже пропагандата за този човек, който си е отишъл на 95 години без придружаващи заболявания. Може би е щял да живее още между 10 и 20 години, ако "неразумните" бяха пазили своите баба и дядо, като преди това, разбира се, минат в качеството си на санитари и без маска през Ковид отделение. Аз пък мисля, че този човек е стигнал до дълбоки старини, защото не е ходил на лекар, иначе щяха непременно да му изкарат придружаващи заболявания.

10

Анонимен

преди 3 години

Сайта на ЛъжитеДокато не постнете Инената и Адресите всичко е Манипулация и Дезинформацив

9

Анонимен

преди 3 години

Жена на 95 години починала? Каква изненада!!! Със сигурност ще е от КОВИД. Няма от какво друго да е!!! Този вирус съвсем озверя!!!!

8

Феникс

преди 3 години

Най добре лъжем когато казваме част от истината .

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ***, лъжеш като дърт ром! От грип годишно в България умират 20-40 човека.Първо явно си расист, не е добре за 21 век и то в ЕС, може да съм ром но не ми личи, още по-малко в лъжите.Сега по въпроса , намери си списание Medinfo, брой 10/2015г. Това е медицинското списание на лекарите в България, броят е за вирусните заболявания, там си пише колко души умират от грип, 2015 г е писано,и те са 1000-1200,не са колкото ти твърдиш , нито че аз съм от Италия. Ако лекарите лъжат и аз лъжа.

6

Пенсионерски списък

преди 3 години

Поредният списък с престарели пенсионери с множество придружаващи заболяванияВ заглавието на списък водещо заглавие за 38 годишна жена и с малките букви които не се четата от повечето хора пише жена на 38 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване. Такива хора постоянно умират дори и без никакъв ковид. През всичките минали години назад във времето ежедневно са умирали хора не са занимавали преди хората да знаят списъците сега обаче нарочно го правят да се тръшкат и вайкат хората.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ***, лъжеш като дърт ром! От грип годишно в България умират 20-40 човека, и така си се водят!!!!!

4

дааа

преди 3 години

Ахаааа, вЕрвамееее.........

3

Анонимен

преди 3 години

По официални статистики всяка година , без значение от щама , умират около 1300 души от грип в Бг. До сега никога тежко увреден човек със грип не е бил писан умрял от грип , а се записва основното му тежко заболяване причина за смъртта му, рак примерно. Смешно е да се твърди , че грип ( ковид ) убива 95 годишни младежи или хора в последен стадий на рак. Диабета също не прощава.