12

до 17

преди 3 години

хасан, чети какво съм написал.Гордост и горделивост са две РАЗЛИЧНИ неща.

11

...

преди 3 години

Сега сами ще решават как да .... жена си. А ние освен че не решаваме други го правят. Ще решаваш?! Какво ще решаваш като нямаш париХайде със здраве!

10

Зелен Хайвер

преди 3 години

Е, те сега като излязат от ЕС, ще се напълни с милиардери там, та чак ще почнат да изнасят милиардери за чужбина...

9

Анонимен

преди 3 години

Хвърлиха им малко стръв, а те глътнаха въдицата като шарани.Горделивостта е един от седемте смъртни гряха, които погубват човека, но те ще го научат по трудния начин.Кой, както си я нагласи.

8

Анонимен

преди 3 години

1-ви януари 2021, първият ден на разбитите илюзии и суровата реалност.Дано да греша...

7

Анонимен

преди 3 години

Добра новина за всички антиглобалисти !Докато вие плюете по англичаните, те не се поколебаха да си изразят мнението и да се отцепят от диктатурата на ЕС. За разлика от бг-просяците, които заради едните помощи и магистрали си продадоха задните части.

6

Анонимен

преди 3 години

Дъртата освободи Великобритания.

5

Новите дрехи на царя

преди 3 години

Те и да бяха останали в съюза, един ден пак щяха да вирнат горделиво нослета, да погледнат надменно и да разправят, че гроздето е вече кисело.Надменността и мухлясалото самочувствие на империя отдавна не впечатлява никого и няма място в съвременните отношения. На всички им е ясно, че това е катастрофа, но само на тях им се струва обратното.Просто още не знаят, че царят е гол.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, като им опре дебелия отзад пак ще търсят Европа.Още мислят, че могат да цуцат от две майки, но скоро ще го усетят как им влиза и ще разберат какъв си го нахендpиxa.Сеирът започва...

3

Анонимен

преди 3 години

дано да са по-добре извън ЕС, защото иначе голям автогол ще бъде...

2

Анонимен

преди 3 години

Аман от безсмислени новини, ако бабата не го беше одобрила щеше ли да промени нещо???

1

нн

преди 3 години

Политическата класа в UK си спретна брекзита, защото в ЕС бяха нищо и това ги дразнеше като бивша велика сила. Отделят се от ЕС защото искат отново да са велика сила и да са голямата работа в световен мащаб. Идеята, добра, но само времето ще покаже дали ще стане тяхната, по-скоро не, през 21 век нещата в света не са никак прости. Англичаните са загубили безвъзвратно потенциала си на велика сила.