25

Стойне от Чукурово

преди 3 години

За БГ правилния път(без чужди инвеститори-спекуланти) е леката промишленост и развито селско стопанство...Всичко друго е голяма грешка с тежки отрицателни вероятни последици!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Я ние сме имали - икономика, а ас мислех, че костов я унищожи напьлно

23

адвокат Тенев

преди 3 години

Не кога и как ще се възстанови икономиката на БГ, а колко дълго и дълбока ще бъде още кризата!?...".Икономиката " на БГ е на патерици и протези,защото е в ръцете на чужди инвеститори и спекуланти грабители работещи за свои интереси....

22

Кратко и ясно

преди 3 години

...Никога.

21

Друг Помнещ

преди 3 години

Когато цъфнат налъмите.Радой

20

Анонимен

преди 3 години

И така да е,поне се хранеха стотици хиляди семейства от тия браншове. А сега трябва някой друг да ги храни.

19

Коменданте Че Говада

преди 3 години

Какъв е приносът в БВП на така наречената икономика от услугите на хотелиерския бизнес и на ресторантиорския бизнес у нас. ОТГОВОР ПОД 10%

18

Анонимен

преди 3 години

Коя икономика ...милиони се подаряват на хотелиери кафеджии,ресторантьори ,тия ли са бизнеса тук )

17

Анонимен

преди 3 години

Никога !! България ще фалира !!! Населението поголовно ще обеднее !!!!

16

Активист на БСП

преди 3 години

Когато свалим крадливото управление на ГЕРБ !!!

15

Анонимен

преди 3 години

Криза има само за пpocтите и мързеливите мрънкачи

14

Надежда всяка ...

преди 3 години

ГЕРБ + КОВИД = 20 години брутална бедност и криза. Не се надявайте на нищо добро в близко време.

13

V

преди 3 години

Няма резултати а се купуват ф16 на не реална цена. Как може да се отдалечаваме все повече от Румъния .Чехия да изпреварва Испания и тука да се преизбират едни и същи некадърници въпреки че няма резултати а България става все по лошо за инвестиране място .И при доклади важни за инвеститорите пише с големи букви - НЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ .Трябва да се смени властта.Явно нещо е счупено в медиите .Не може при такива резултати тия толкова дълго да се задържат на власт.

12

Анонимен

преди 3 години

Как собствено потребление генерирано от 50% от себестойността на създадения икономически продукт може устойчиво да поддържа икономическия оборот?

11

Анонимен

преди 3 години

От 90-те години насам каква икономика има България!

10

Анонимен

преди 3 години

Когато върбата роди круши

9

Анонимен

преди 3 години

Икономиката се движи ЕДИНСТВЕНО от напечатаните и раздавани хартишки, под формата на потребителски, инвестиционен и бизнес кредит ... а и това нямакак да е друго яче, след като трудовия доход, който на теория би следвало да изкупува създадения целокупен икономически продукт, е не повече от 50% от себестойността му . Останалата част от тази себестойност се пада на механизация/роботизация, матирияли и суровини, ноу-хау, и цена на привлечен финансов ресурс.

8

Анонимен

преди 3 години

"ВАКСИНАТА" - която осигурява краткотраен имунитет - която не предотвратява разпространение на вируса -която има неясни дългосрочни ефекти - доста "плавно" ще се случват нещата.

7

ЖивкоТодоров

преди 3 години

Той подчерта, че кризата не е била резултат на бизнес цикъла.===Кризата я организираха под предлога Ковид , понеже щеше да бие много на очи, ако 10-12 години след фалита на Лемън, беха фалирали Ананас Брадърс ;))

6

V

преди 3 години

Това обаче по никакъв начин не изключва наличието на очевидния личен интерес на Румъния по отношение на Молдова и редица региони на Украйна - също. Превеждал съм го с гугала .ТА тука пише - НЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ .Доходите на населението са два пъти по малко а борба с герберасо корупцията няма .В същия доклад пиче че по доходи на глава от населението Чехия изпреварва Испания . А България все по зле от Румъния а тиквата го преизбират 11 години .Нема такава държава