9

Анонимен

преди 3 години

айде пак болните мозъци правят връзки с небесния и някаквиси шарлатани каито уж предсказвали бъдещето,хахаха

8

до №9

преди 3 години

Преди 2000 години хората са били по-умни от нас.Те не само са били по-умни. Били са по-универсални.Съхранявали са информация за всичко.Тогава хората не познавали колективната интелигентност.Те са използвали само собствен мозък. От друга страна обаче общият разум на човечеството расте в наше време защото е колективен.Но за онова време се твърди, че е имало свръх умни хора.Те са предвиждали не с гадаене.Неандерталците не са били по-глупави.Преди е имало много умни същества.С времето са изчезнали.

7

Анонимен

преди 3 години

Айде...идва и нашия ред,молете се чада!!

6

Анонимен

преди 3 години

Малко ограмотяване трябва за пишещите медии в мрежата!!!! Какво е това 3,5 ? Килограма, тонове дини, тикви, слонове или нещо друго паднало в града в Румъния и предизвикало земетресението или 3,5 е степен по скалата на Медведев-Шпонхоерн или Рихтер. Ами не просто да се надраска нещо с правописни грешки и неточности ами и коректно трябва да се поднася информацията!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Не според древните пророчества, а според науката геодезия. Страните в Югоизточна Европа и Италия от край вмере са зона със много силна сеизмична активност. Това е свързано преди всичко с предвижването на плочите и в никакъв случай нямат общо с пророчества.Африканската континентална плоча на север се приближава към Европа с по няколко милиметра годишно.Това преплъзване на плочите води до високо сеизмично напрежение защото част от Адриатическата микроплоча постепенно се подпъхва под Балканите.:)

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Tестват СУРА, на таварищчите

3

Анонимен

преди 3 години

Катаклизъм след катаклизъм. Банкянския кофпомпаджия полиглот, не може да се нарадва на евраците и кюлчетата, дето мата хари му ги тъпче в шкафчинциту. Маже оня фенистил, гали пищака и си вика, брей кво ме сполетя.

2

Анонимен

преди 3 години

Az wikam da stroim AEC na 100 km ot Wran`a, nali drogare?Pyk kakwoto sabq pokave!

1

Анонимен

преди 3 години

Айдееее...Да се приключва 2020та!