18

Сб

преди 3 години

Това само времето ще покаже дали е добро или лошо. Великобритания ще изгуби със сигурност. Няма значение с кой ще подпише. Европа е най близката точка за търговия. Сега трябва да видим колко от инвеститорите ще искат да останат или преместят. 500+ мил пазар срещу 70 мил.вътрешен

17

Някой да каже

преди 3 години

Има ли някъде красив развод?

16

Анонимен

преди 3 години

нищо не е продал, направи така че гнусните чалгаджии от републиката на мутрите няма да могат да строят спарите им къщи за гости и да стават смешни с манията за величие, некадърниците връзкари където им е мястото в смрадливата им мутренска република докато не разберат че връзкарството и смрадта им не ги правят велики европейци

15

ББ

преди 3 години

Истинат е,че националистите...турският министър председател на Империята прецака британците...продаде риболова на Франция...за да спаси властта си...е ще го обесят...лъже ги отдавна и предава британските интереси в служба на германските и френските...ще го обесят британците...та и кралицата...такива предателства не се прощават...ще е скоро

14

Анонимен

преди 3 години

Европейския парламент - продажни кукли на конци

13

До мда

преди 3 години

Какво отстъпиха? Че бритите онзи ден показаха и новите катери, дето уж ще пазят от чужд риболов. А след 5 години, отново ще се разглежда въпросът за риболова. СИ е в ЕС без да е реално в него и границата е морето. Стоките без мито, ама един дебел за услугите. А познай ЮК какво внася и какво изнася в ЕС.

12

BREXIT

преди 3 години

ЕС се нуждае много повече от Великобритания отколкото Великобритания от ЕС.

11

Mda

преди 3 години

Със сигурност долните трима-четирима изобщо не са чели споразумението, но това е разбираемо... все пак е на английски. А относно риболова - двете страни отсъпиха поравно, но Джонсън издейства това да важи само за първите 5 години след което Лондон си възвръща пълния контрол и ЕС остава с един гол х*й

10

Анонимен

преди 3 години

*** как жлъчно коментира ПЕТАТА икономика в света само! *** от всичко разбира, затова е на първо място все.. ама отпред назад.

9

До мда

преди 3 години

На Борката му спретнаха една блокада и след два дена безуспешно звънене на Макрон и Меркел, набързо прие каквото му подадоха.

8

До мда

преди 3 години

Сделката е тази предложена от ЕС лятото с много малки изменения. Британците, дори и за риболова отстъпиха.

7

Реалист

преди 3 години

До MdaД си ги взимат индийците. Те и без това други в Лондон вече няма. След 1-2 поколения, белите ще са малцинство там. Добре, че се отделиха.

6

Mda

преди 3 години

Както правилно бе отбелязано дори само Индия е в състояние да задоволява нуждите на Великобритания от работна ръка за десетки години напред при това англоговорящи кадри от IT през медици, инженери и всичко което се сетите.

5

Анонимен

преди 3 години

Добрите специалисти с език пак ще си работят в ОК, при ягодоберачите не знам как ще е.

4

Анонимен

преди 3 години

Работната сила не е проблем за ЮК, дори само Индия може да ги залее буквално със всякакви кадри, от неквалифицирани до най-високо ниво на квалификация.Както правилно е отбелязал автора за обикновените граждани най-осезаемият ефект ще бъде краят на свободата на придвижване. А уж четирите свободи били фундамента и били неделими , еми очевидно не са. Обикновените граждани бяха прецакани, защитават се бизнес интересите на големите корпорации.

3

Анонимен

преди 3 години

Ние имаме мижав стокобмен острова.

2

Елемаг

преди 3 години

Кой трябва да сложим там горе(ясно е ,че тиквун е за кауша), да ни издейства всички благинки за ЕС,ама да не плащаме вноска?И какво правим още в ЕС,щом за едни може ,а за други нищо не може.

1

Mda

преди 3 години

За съжаление се оказа, че ЕС се нуждае много повече от Великобритания отколкото Великобритания от ЕС. Сделката е почти изцяло по условията на Великобритания и голямо отстъпление за Европа, която бе успешно изнудена.