16

Анонимен

преди 3 години

Видите ли ние рябвало да ги подкрепяме.

15

Анонимен

преди 3 години

Със сърбите май нормализирахме отношенията.Справка--турски поток,магистрала до Калотина...а макетата се запънаха за коридор 8.Зорлем гюзел олмасъ.

14

Анонимен

преди 3 години

През 30те години на миналия век всички убийства в София са се извършвали от македонци.какво се чудим, че и днес са такива?Бог ни опази, че не сме в една държава с тия допотопни изчадия.

13

Колапс

преди 3 години

Борисов е направил нацистки концлагер в Перник за ***!

12

Анонимен

преди 3 години

Ми Борисов да вдигне телефона,да се обади на Заев,че оня все е неразбирал какви са проблемите на България,да му даде конкретни примери и да му каже-алооо,кво праим ся. Кви са тия заплахи. Щом е така ще влезете в ЕС през крив.... Ама наш Бойко е един свитичък,срамежливкото той. Само пред журналята може да вдигне гласче. Иначе все си трайка. Ако бях гърците вече да са направили на *** тия сърбофили.

11

Анонимен

преди 3 години

Въобще не може да и да става дума да ги подкрепим за ЕС.

10

Анонимен

преди 3 години

Всичко това трябва да се документира и да се внесе в Европейската комисия.Да се знае в ЕС кого искат да приемат.

9

сигурно

преди 3 години

Ама тези така наречини македонци ,май искат голям лобут !!

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли това да ви учудва? От кого мислите са се учили, хайде познайте от три пъти. Сърбомани ***. Какви мерки ще предприемат - физически ще се саморазправят така ли? Вече напълно ще ви стане ясно какво представляват тези ***. Нека най - после си отворим очите и да разберем един път завинаги - тези хора не са ни братя и никога не са ни били. Само са гледали как да ни кроят кюляфа а сега вече всичко стана явно. Сърбия и РСМ - последните бастиони на комунярщината.

7

Лупоо

преди 3 години

Българите избягаха на Запад тук останаха само Татари!

6

Анонимен

преди 3 години

А Заев вместо да направи нещо и той седнал да се дърви колко им бил велик езикот и нацията.ФАШАГИ

5

Анонимен

преди 3 години

Гадна работа и това си е. Да вземем да си ги приберем тука тия хора. Толкова време са търпели тия фашисти да ги тормозят. Направо трябва нещо да се направи за тях. Жал ми е. И като си ги приберем - една 3 метрова ограда и никакво вземане даване с тия диваци.

4

Анонимен

преди 3 години

Призовавам да им се помогне да влязат в ЕС и после всеки който може да си купи къща в областта и тогава да го джвакат немит, сърбофашагите.

3

Ядосан

преди 3 години

Я късайте дипломацията с тия и да вървят на м...В Северна Македония живеят всякакви,само не и българи.Няма полза от хора с промити мозъци.Проблемът е,че точат зъби за Пиринска македония,защото за Солун не им се отвори парашута.Все едно ние да наречем държавата си Тракия,защото първите,за които знаем,че са населявали тези земи са тракийците.Пълно безумее.

2

Анонимен

преди 3 години

Това са брутални селяни, наистина възможно най-малко контакти с тях са най-разумното нещо.

1

Анонимен

преди 3 години

Като говорим за фашизъм. Напомня за маркирането на еврейските къщи в Германия преди втората световна война