27

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Я като се намаам с пражен боб и суров лук,ква пиротехника прайм,бедна ви е фантазията...

26

Кармен Младенова

преди 3 години

Пиротехниката да се забрани! Да има заря както преди години около 25-30мин. и после всички да сядат до свинята и ракията,,,

25

У

преди 3 години

Нашият интерес приключи преди години, когато на приятел му хвръкнаха две фаланги на безименен и една среден пръст. Обикновено има и счупени костици по дланта. След случката и осмислянето на това дето си надробил, почват рехабилитация, разговори, упражнения..... Както се вика каквото сам си направиш, никой друг не може..

24

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен 13Народът е издивял тотално , ама не е от коронавируса ! Толкоз му е акъла !Та тъй - на комплесupанu мързелuвu неудачнuцu сега им е момента да изпъкнат като свински тестucu в кал , т.е. да си избият комплексите !И не са само тийнейджъри , дърmu пepгuшu , стогодишни , и те се вдетеняват ,сакън да не останат незабелязани !

23

Анонимен

преди 3 години

Като тийн на 18-19 години не само хвърлях пиратки, а даже ги държах, докато гръмнат... Не се хваля, глупав съм бил, но ми се размина без сериозна травма. На 20 ми мина и нито съм купувал, нито съм хвърлял пиратки. Преди около 15 години, на 30 г., стана "весело" с една римска свещ, боднах я в снежна пряспа, но след първите два изстрела падна, а бяхме в двор със зидани стени. Тогава беше бягане от рикошети... Сега, на 45, "помъдрял и остарял", взех една "катюша", пък утре ще видим...

22

Анонимен

преди 3 години

Каква пиротехника бе???За мен Нова Година е свързана само с бенгалски огън!Ако ви трябва пиротехника - отивайте в Сирия!Там е яката работа!А аз преди години бях на работа в Бейрут.Виждал съм цели квартали сринати от пиротехника!За късмет бях по време на затишие между две войни, но чувах всеки ден свръхзвуковия гръм на израелските самолети!Ето ви пиротехника - там ходете! Сирия, Ливан, Ирак или Афганистан!

21

Иван

преди 3 години

Едно време с такъв кеф хвърлях тия пиратки в тийн годините, но сега вече убий ме, не мога да сътворя това деяние. Даже последните две години и на терасата не излизам в 00:00ч.Стоя си в хола и слушам Дунавско хоро.

20

Адвокат

преди 3 години

Във всяка община има наредба за осигуряване и опазване на обществения ред, съгласно която от 22:00 до 06:00 часа е ЗАБРАНЕНО вдигането на шум в жилищните квартали. 31 декември и 1 януари не са посочени като изключение в наредбата. Колко нарушители са санкционирани от съблюдаващите за спазването на наредбата?

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Проблемът е в полицията.Занимават се с глупости а когато има нужда от тях идват след 2 дни.

18

Ми добре

преди 3 години

Свещена простота!

17

4efo

преди 3 години

То и Багата е боец, но го наръгаха с нож!

16

Койчо

преди 3 години

Аз за това свалям шапка на българина защото няма по *** човек от него

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Е ясно де ама в София за такова нещо оня престъпник вади нож или бокс и скача да удря.И не е точно като да го метнеш като носна кърпичка щото е бая силен.Крайният резултат е някой наръган или със счупена челюст и пукнат череп а оня *** даже няма и да го държат 24 часа в полицията и утре пак е там правещ същото.Е затва няма мъже щото не им се лежи в болница или гробища.Тва е работа на полицията но на тях не им се работи.Работи им се да дебнат кой пуши трева.

14

Атеист

преди 3 години

Най-якото е как гърмят с пиратки на т.нар. Бъдни вечер и Рождество Христово. Хахахахахахахаха

13

Анонимен

преди 3 години

Щом дават десетки левове за глупости не са толкова бедни , колкото реват , че са. Това са *** , които не уважават парите , нито труда си. Явно толкова им е и труда , иначе няма пръскат пари с лека ръка за фишеци.

12

ЦИНИК

преди 3 години

У наше селу са гърми със сичко.От бомбички с бел бронз до пушки и пищове.Могу са гръми.И са фирка яко.От такваз е традицията.Па сме си селяни.То не че у градо има могу гражданя ама найсе.Аднаж на една Нова година един фърли такваз бомба от бел бронз и оловен миниум,че сички джамове наоколо паднаа.Ама никой не му върза карез.От сичко беше нафиркано.Сичко викаше Гаааз,и Юбряяяаааа .

11

Анонимен

преди 3 години

Изстрели щях да пиша и подскочих . Ба-си! Прозорците ще ни паднат от тези вагабонти. В Кършияка съм. Хора, всичко се тресе, а още е 30.12.До утре дано им свършат мунициите!

10

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив покрай нас запразниха. Чуват се изсрели сякаш военно положение е навън. Народа издивя тотално от вируса

9

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки е най-върлият пироман на България. Мухахаха мята пиратки от терасата и сега очаква танк на верандата да му доставят ..............аа а и 2 гранатомета/ забравих какви бяха марките.

8

До 9

преди 3 години

Баба ти все с пиратки е посрещала Нова година...И колко тъжно е било, че една пиратка не е думнала, че да й подплаши кокошките...Все за пиратки си е мечтала...Как па не свързвате празнуването с любов, задружност и хубави спомени, а с *** изпълнения