44

1

преди 3 години

захариева другарко,да не би България да праща джобните пари на вожда си,не ви ли е срам,с тази сума,която я пращате ,като помощ за Хърватия.

43

ТИРанин

преди 3 години

"... ще осигурят по един тир с вода", добави Захариева.Каквато ни министърката, такава ни и помощта, такова ни и оповестяването за нея.С две думи - жалка работа!Не може външен министър да прави изказвания като махленска ку_чка.TIR идва от международна конвенция, а не е мерна единица за каквото и да било. Под TIR конвенция може да бъде както влекач с полуремарке, така и микробус!Ше ви прата два тир с вода, да не умрете от жажда.Да ти имам изказа, Захариева. Тази ни е външен министър. СРАМ!

42

Анонимен

преди 3 години

30 ГОДИНИ СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО 1986 Г. В СТРАЖИЦА,ГРАДЪТ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАПЪЛНО ВЪСТАНОВЕН...Е ТАКАВА Е ОПРАВИЯТА БЪЛГАРСКА,А ТЕ ЗА НЯКАКВА СГРАДА ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ СЕ ЗАГРИЖИЛИ.ТАЗИ ЖЕНА ПРОДЪЛЖАВА ДА РЪСИ ПРОСТОТИИ!

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАМИ ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРИМ...ДА ПОМАГАМЕ С ЖИВА СИЛА И НА ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ,А НЕ ДА ДАВАМЕ ПАРИ ЗА НЯКАКВА СГРАДА СВЪРЗАНА С НАШАТА ИСТОРИЯ...АМА ЧЕ ПРОСТОТИЯ.ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПОМАГАТ НА ХОРАТА САМО БЪЛГАРИЯ Я ИНТЕРЕСУВА НЕЙНА СГРАДА СВЪРЗАНА С НЕЙНАТА ИСТОРИЯ.ЦЯЛ СВЯТ И СЕ СМЕЕ И ПРЕЗИРА БЪЛГАРИЯ.КОГАТО В СОФИЯ СЕ СЛУЧИ ПОДОБНО НЕЩО ХЪРВАТИЯ МОЖЕ БИ ЩЕ ДАДЕ ПАРИ САМО ЗА ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА СГРАДАТА НА ХЪРВАТСКОТО ПОСОЛСТВО!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Обясни кое не е смешно, може би да дадем 100 милиона, колкото целия ЕС :)) Това е символичен жест, те ще получат достатъчно пари от ЕС :) Все пак си ***, разбирам го това нещо :))

39

Анонимен

преди 3 години

Това звучи смешно. На държавно ниво.

38

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО МИСЛИ ЗА НЯКАКВА СГРАДА ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!!!ТИПИЧНОТО МУТРЕНСКО-ШОВИНИСТИЧНО ЛИЦЕМЕРИЕ НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛЯТ,ЧЕ КОГАТО НАС НИ УДАРИ ПОДОБНО БЕДСТВИЕ (НЕЩО,КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ РАНО ИЛИ КЪСНО) И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАПОЧНАТ ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА СГРАДИ СВЪРЗАНИ С ТЯХНАТА ИСТОРИЯ.ТУРЦИТЕ ЗА ДЖАМИИТЕ,РУСНАЦИТЕ ЗА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ И РУСКАТА ЧЕРКВА И МАКЕДОНЦИТЕ ЗА СГРАДАТА НА ВМРО И Т.Н. И Т.Н.

37

Анонимен

преди 3 години

До ШопоМдаа... :) Забелязах че е жена, след като се ядоса, но така е по нашите ширини :))

36

Шопо

преди 3 години

Ох, Екатерина!!!

35

Активист на БСП

преди 3 години

Мда....No comment...

34

Анонимен

преди 3 години

Ами ние сме най-бедната държава в ЕС, освен да им съчувстваме и да направим символичен жест, какво очаквате ? :)) За сърбите обясних, тях никой не ги обича, дори руснаците, нормално е да дарят 1 милион, може би ще спрат да се обръщат с гръб при химна им :)

33

Анонимен

преди 3 години

типично по български...използват едно природно бедствие,за да защитават някакви свои имагинерни интереси в хърватия с помощ за някаква сграда свързана с българската история.пълни глупости.помогнете първо на обикновените хора.това е все едно при евентуално земетресение в софия руснаците да дадат пари само за паметника на съветската армия и руската черква а пък обикновените българи-кучета ги яли.

32

Анонимен

преди 3 години

Не сме далече от хърватия ...800 км .ако нас ни удари ,кой ли ще ни помогне,като герб,раздават милиони на някакъв бизнес тук )

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Водиха война с хърватите, загубиха я, нормално е да се подмазват :)) Ние за какво да им даваме милион, обясни ?

30

Грешка

преди 3 години

Трябваше да се помисли първо за пострадалите хора, а после за сградите !

29

Анонимен

преди 3 години

Сърбия дава 1 000 000. А са врагове още де факто. И не са в ЕС с най добри показатели като нас. Ми ко да мисля не знам. Бойко мрази хърватите ли?

28

Сандо

преди 3 години

за тези които не занят за зверствата на хърватите нека по търсят в гугъл за усташите.

27

Анонимен

преди 3 години

Захариева ни доказа че не е лекомислена жена, това 100 к е символичен жест, да не искате да им пратим 100 милиона, защо ? :))

26

Анонимен

преди 3 години

До Оли гофрендиМен не ме трият, просто хапя :))

25

Анонимен

преди 3 години

На фиромците подарихте танкове за да ви плюят сега! На хърватите 100к!? Безсрамие!