6

Анонимен

преди 3 години

"Първоначална версия била, че жената е починала от естествена смърт, защото имала припадъци."100% разследващите не им се е писало и са били готови да покрият случая, пък дори и да оставят един убиец сред обществото. "Кой ще търси тая проста ц..."Обаче съдбата се е намесила и явно някой със съвест е повдигнал въпроса "Абе, ква е тая рана на тила, не я ли видяхте?"

5

Еврогей

преди 3 години

Да пребиваш и убиваш жена си, да биеш децата си, да биеш гейове и роми се вписва в традиционните християнски ценности, проповядвани от националистчетата и ВМРО. На случайно плюят зверски срещу Истанбулската конвенция, защитаваща слабите. Остава ни само да броим труповете.

4

Анонимен

преди 3 години

Тва няма интеграция диво племе и крадливо

3

Анонимен

преди 3 години

аааааааааааааахахахахахахахаааа каква загуба...

2

Анонимен

преди 3 години

Никаква загуба. Даже по-добре. Колкото по-малко фабрики за деца, толкова по-добре.

1

Анонимен

преди 3 години

Отървала се е жената. То е било системен тормоз. Преди десетина години една жена от Пловдив беше нацелена от съпруга си с чаша за вино. Както миела съдове за хранене и в гръб я замерил с чаша по същия начин. Дори съседите я закарали до болницата да я шият -той се хилел и викал нищо и няма - да мре. Удара е бил по черепа и са я зашили. След това беше заминала за Защитено жилище заради съпруг психопат.Голяма драма беше.Но удар в тила е смъртоносен.Само не разбирам защо лъжеха преди дни за езика