62

Не съм заразен

преди 3 години

"Ценовата политика в България не позволява в момента да предлагаме безплатно вода на клиентите си", каза председателят на управителния съвет на Асоциацията на заведенията в България Ричард Алидагоебов.

61

Анонимен

преди 3 години

Ако някой тарикат поиска от български бизнесмутрен само чешмяна вода, той най-малко ще му се изплюе в нея, а може и да се изпикае.

60

Ми добре

преди 3 години

А дано дойде по-скоро денят, в който ще има бол клиенти да дават по четири евро за фрапе, че и повече. Та дано тогава, айде да не е шише вода от чешмата, чаша да е, да се върже в калкулацията на Ресторантьорите ни. А дано, ама надали. Като ги гледам май повече отиваме на кюрви има, пари нема.По-скоро дано получите от всичко достатъчно, че да ви де утоли лакомията.Весела Коледа! И честита Нова Година, мръсни животни!

59

Анонимен

преди 3 години

Затвориха ресторантите пък се сетиха за бутилка течаща от чешмата на масата за които не искат друго да пият,а сега туй ще бъде промоция за привличане на клиенти ли,но преди си беше нормално заедно с поръчаното за сервиране и бутилка чешмяна течаща вода да се сервира едновременно или бе норма за обслужване от сърце предлагана за клиента.

58

Анонимен

преди 3 години

Ми нали може са се поръча кафе с чаша вода, защо тя да се плаща?

57

...

преди 3 години

Проблемът не е че водата е скъпа, а че някой трябва да мие чашите. Препарати, заплати итн. Няма как да е безплатно.

56

ДДРОнег

преди 3 години

""Целта е да се осигури достъп за всички хора, най-вече на уязвимите групи - бежанци, номадски общности, бездомни хора и културни малцинства като ромите и пътуващите общности, независимо дали водят уседнал начин на живот, или не. Тези хора трябва да се информират за възможностите за свързване към разпределителната мрежа или за алтернативните начини за достъп до вода."В България сме по-напред, тук тези общности ползват и вода и ток, и не плащат !!!Ей, задминахме ги юропейците :):):)

55

Анонимен

преди 3 години

Целия бизнес ни е изграден да правим от нищо нещо :)) Алъж вериж да става, една чешмянка 1 лев, нищо че по напредналите държави предлагат минерална вода като зарибявяне в заведенията си, белким се трогнеш и поръчаш нещо :)) Но друго не може да се очаква от нашите, искат лесна печалба без да влагат усилие, така е от 30 години :)

54

Факт

преди 3 години

Демокрацията и пазарната икономика в България лиши хората от вода - уличните чешми и от тоалетни - градските тоалетни, коото вече ги няма, а те съществуваха от преди над 100 години.

53

Анонимен

преди 3 години

Чешмяна вода. От маркуч ли ще е?

52

Анонимен

преди 3 години

На Алибегов все не му е наред нещо- една вода няма да ти даде, ако отидеш жаден- дано фалира!!!!!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 3 години

А дано, ама на дали, на наште не им се дава нищо безплатно. не знам дали ви се е случвало , да седнете някъде и да ви дадат вода за по 6-8 лв бутилката. Това е редовна практика вече- то по-евтино излиза да пиеш бира :)

50

Анонимен

преди 3 години

Бат Ричиии, колко да те насърчават, чоджум? Ти си се родил насърчен да дереш ко.жата на хората.Запри са малко и си измий косата поне с водата, където ти се свиди да дадеш на жаден човек!

49

Анонимен

преди 3 години

хахаха вярно от тези не си поръчвайте вода.. те ще ви пл.ювнат в чашата от яд, че са изгубили 80ст надценка от газираното :Dмани.. няма да стъпя повече

48

Анонимен

преди 3 години

А чашата чиста ли ще е?Небутилирана вода от тези мошеници и мърлячи не искаме.

47

Анонимен

преди 3 години

"Докато по света хората посрещат гости, ние в България посрещаме туристи."

46

Анонимен

преди 3 години

Много бързо ще се реши лакомията на Алибегов,но народа не е единен.Нека никой не им стъпва 1 година в копторите и сами ще клекнат да ви канят с вода пред вратата.Като на Несебър :D Вървиш си по улицата е те кандардисват да влезеш в кръчмите.Същото беше миналата година и в Банско.На центъра точно в ляво от общината има едно с поточета..там от метри те дърпат да влезеш.Чак салтанати ти правят да седнеш.Не е видял глад АлитУ ли е РичитУ ли е... ба-си наглото.НЕ ИМ ВЛИЗАЙТЕ 1 ГОДИНА И ЩЕ ТРУПЯСАТ!

45

Анонимен

преди 3 години

Много дълги статии бе, чете ли ги някой докрай?В Щатите във всеки ресторант ти предлагат безплатна вода.Не че я пия де.Не мисля че е голяма драма обаче.Ако завали дъжд ще поискам безплатна празна чаша и сам ще си я напълня, нали?

44

Анонимен

преди 3 години

Ами те гледат да печелят от всичко.Вземат един хляб от магазина и после таксуват клиентите за всяка изядена филия

43

Анонимен

преди 3 години

Ричард Алибегов се оля с чешмена вода!Чаша чешмена вода не струва почти нищо и със сигурност г-н шефа на кръч.марите ще може да си ги избие ,,разходите" с надценка на другите продукти.Освен това много хора пият само минерална.Явно кръчмаря търси повод за ново намаление на данъците.