7

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, смях , не могат да вземат 3точки от някакъв селски отбор, дет 90% от испанците не знаят де го тва село (един път минах от там и не вярвам да са повече от 10-15 хил . Защо не са им спрели заплатите на палячовците като Меси и сие? Първо да си заслужат парите , а не само да циврят че са им малко милионите .

6

точно така

преди 3 години

До АнонименКуман е нидерландския стоичков като тренер, само дето устата му е по-малка от на нашия всезнайко

5

Анонимен

преди 3 години

Да викат бързо Ицата за треньор, а тоя да оди да пасе патки у Холандия

4

До 2

преди 3 години

Стига глупости бе пубери !Бъдете обективни а не злобни! Клубното пристрастие си е пристрастие но да отречеш качествата на един гениален играч ,значи че злобата замъглява разума!..Явно житейският ти път е кратък и малко футбол си гледал,а интелектът.........????

3

Анонимен

преди 3 години

Още с назначаването на Кумян,се знаеше че е грешен избор.Много странно и неадекватно води отбора.Да махнеш Суарес,за да вземеш Брейтуейт,който е играл долни дивизии и в никакъв случай не е голмайстор дори в първенството на Дания -вкарал е 17 гола в 90 .мача!?!?!?Да виждаш че Гризман повече пречи,от колкото помага и да го налагаш? Когато губиш да смениш нападател със защитник,също е меко казано малоумно !

2

Барселона

преди 3 години

...ами наследство от некадърника Бартомеу..

1

Анонимен

преди 3 години

Къде е Меси бе, нали е големият лидер, голямата легенда - защо не спаси и не измъкне отбора сега - когато е трудно ? Лесно беше да получава асистенциите на Шави и Иниеста, а сега стои на скамейката и чеше брадата. Никога не е бил лидер и капитан ! Винаги като става трудно сдухва, гледа надолу и киселее.