23

българин

преди 3 години

Китаец вече и на снимка не искам да видя.И то още отпреди пандемията.Всичко което произвеждат е с отвратително качество.Искам съюзът на потребителите да предложи стандарт всяка една стока да има ясен и добре четим надпис къде е направено всичко което купуваме. За да не купуваме нищо китайско.Китайците вече ни се качиха на главите и начина да се отървем от тях е да не купуваме нищо китайско.За предпочитане българско,европейско,руско,може тайванско,тайландско,малайзийско,корейско но не и китайско.

22

Анонимен

преди 3 години

Дано да им се падне руски вирус.Столичнии,Смирнофф или друг подобен.По лесно се изкарва-няколко часа главоболие и преминава.

21

Само питам

преди 3 години

Догодина според китайския календар какъв вирус се пада?

20

Анонимен

преди 3 години

За децата може да е нещо невиждано, за мен са само обикновенни неща, които съм виждал по моловете като охрана, само че навън :)) Нека да се зарибяват децата, все пак едно им е детството :)

19

Китайски дракони ???

преди 3 години

Не не.... благодаря, нещо в много ми дойдоха китайците !

18

Ауу! Ма малеей!

преди 3 години

Как ще си го преместя сега по този повод.

17

до 17

преди 3 години

отиваш на Превъзпитание в Курорта Масандзя!

16

Анонимен

преди 3 години

Всяко поколение си има своите идоли.По мое време мечтата беше да се замине на Запад и в Америка сега младите мечтаят за потни китайци.Една и съща глупост се повтаря отново и отново ето затова не си струва да се раждат нови поколения.

15

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСПредполагам на повечето хора ще им е по-приятно да виждат изложби на всевъзможни места в София, отколкото да ти гледат паркираната кола. Пали си я и си отивай на село да си копаш дворчето. Там може да си я паркираш както си искаш.

14

Анонимен

преди 3 години

Хукнах.Поне триглава наша ламя да беше. Тройно коалиция, Герб псевдопатриоти и Магарешки, че да си я познаем. Китайски измишльотини. Нашите приказки са поне истински

13

Анонимен

преди 3 години

Не се ли усещате че дракона е просто измислено животно което никога не е съществувало.Българина е цар да кляка на чувди култури нация от комплексари.

12

хйтеюкфхг

преди 3 години

Дванайсе лева... за дете, и петнайсе за възрастен. И ако влеземе, а децата искат да се снимкат до дракона - оппа, не може, щото са сложили въжета... Я си -бете макята.... Трийсе лева за 15 минути.... Бах тоя бизнес-план...

11

Аз

преди 3 години

Грозни змейове, не си струват парите и труда.

10

л0ш пр0р0к

преди 3 години

почвайте и китайски да учите, че много скоро това ще ви е официалният език! драконите са само за първоначално маркиране на новите територии на Китайската Комунистически Империя!!

9

Анонимен

преди 3 години

Има ли китайска ваксина?

8

ВЪПРОС

преди 3 години

Тази Простотия са я изсипали в Центъра на София , а колата за да я паркирам ми взимат по 2 лева на Час - В България се върнаха Мутренските Времена .

7

Анонимен

преди 3 години

Китай не се интересуват от останалия свят и не искат да управляват никой, имат си достатъчно население да управляват. За тях останалият свят съществува дотолкова доколкото правят бизнес с него. Китай досега не е нападнал нито една страна и не е започнал нито една война за разлика от САЩ и ЕС.

6

Българин демократ

преди 3 години

Китайците не ме кефат, там няма демокрация, Китай е изостанала комунистическа държава, но японците ме кефат, добри демократи и капиталисти са японците.

5

фаниме

преди 3 години

До АнонименАз пък искам

4

Анонимен

преди 3 години

Нищо от Китай не искаме! Взимайте си и драконите и всичките ви стокички мейд ин чайна!Вън!