9

БогопомазаниВръзкари

преди 3 години

В последните седмици имаше земетресения навсякъде около нас - в Хърватска, Румъния, Турция, Гърция, а сме в общ земетръсен район. Сега е време за България - след дни или седмици! Господ нещо ни щади засега!? Май само Бойко Борисов ни спасява, чрез директните си връзки с господ!Все пак, трима папи са го милвали по главата,... а колко патриарси не знам!?Да ни е жив и здрав! :-)))))

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо НЕПРАВЕЩИЯ и получаваш за това 15000лв. Вече е забранил да коментирате НЕГОВИТЕ изяви.....това ЛИ е ДЕМОКРАЦИЯТА, не със маска ,А СЪС заповед ДА ти ЗАПУШАТ устата.

7

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ХВЪРЧИЛОТО ФИГУРАНТ ,ВЕЧЕ ОБЕЩА ПОМОЩ НА ХЪРВАТИЯ ,ОБЕЩА ДА ИЗПРАТИ ЕКИПИ,ХРАНА,ПАРИ В ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР СЪС ХЪРВАТСКИЯ СИ КОЛЕГА ,Е ХУБАВО. А КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА, ОТ ДЖОБА СИ ЛИ ЩЕ ГИ ДАВА. СЛУЧАЙНО ДА Е ПИТАЛ ПРЕМИЕРА ИМАМЕ ЛИ РЕСУРС ЗА ТОВА ИЛИ Е PR ,НЕГОВА ИЗМИШЛЬОТИНА..ТОВА НАШЕ ХЪРЧИЛО НЯМА РАВНО НА СЕБЕ СИ ,С ЧУЖДА ПИТА ПОМИН ПРАВИ......

6

Анонимен

преди 3 години

Добре че Аспарух навремето е избрал тази част на Балканите за държава, освен Вранча сме нямали сериозни земетресения, за разлика от Гърция и Турция :) Разбира се, бързо да се оправят хърватите :)

5

Анонимен

преди 3 години

Ми споделяме я... То при нас си е трагедия и без земетресения. Така се учи човек на състрадание...

4

Анонимен

преди 3 години

Българската трагедия кой ще я сподели

3

Активист на БСП

преди 3 години

ЛИЦЕМЕР !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрата от СИК!

1

Анонимен

преди 3 години

Самохвалкото безкнижник пак се изтъпаначи да си прави ПР с трагедията на хората.