155

Анонимен

преди 3 години

"Сметна Борисов"!Втора година,"математикът"обикаля България.Джип,още две три коли 7-8 гавазина,издухват пенсиите на стотици хиляди българи,които се усукват за да свържат двата края.***,волски търпелив народ сме,затова уравнението на "математикът" винаги получава отговор.

154

Анонимен

преди 3 години

До: номер 167Ваксината струва 12 евро.Казаха го официално.Но не там е проблемът.

153

Whu the fuck are you

преди 3 години

ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ И НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ДАЛИ ИСКАМ ИЛИ НЕ!!!?

152

До 168

преди 3 години

Няма как да разбереш себестойността,ако не ти каже производителя!Иначе всяка държава си плаща бройката,която е определила ,по цени договорени между ЕС и производителя,които не е по себестойност естествено.Освен това в началото всички държави платиха и за разработката като помощ.

151

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах...колко е себестойността на една от тези прословути ваксини...?

150

Бг

преди 3 години

За тея Путин е приготвил специална ваксина Cпутник-Н и ще я предостави съвсем безплатно. Н-се разшифрова като Новичок. Доказателство - не ги е поздравил за Нова година и Рождество

149

Анонимен

преди 3 години

305 000 000 ДЕЛЕНО НА 7 000 000 МИЛИОНА BG se padat po 43.65 leva a nai skapata vaksina e 30лева .само къде не стана ясно оште колко милион4ета 6 даваме

148

до 160

преди 3 години

В коя държава е било по добре по време на пандемията?Хем искате хлабави мерки или без мерки,хем се бунтувате срещу маски, дистанция и дезинфекция,като примaти,т.е. една част безотговорни ,дори горяха маски,пак с цел да дестабилизират мерките публично,същите обаче минаха и през болниците и пак същите реват ,че имало много заразени и нямало организация.Значи хем има много заразени,ама защо са толкова,защо болниците препълнени,защо медиците се заразяват,абе вие нормални ли сте?

147

Анонимен

преди 3 години

Успешно ваксиниране на всички които желаят и колкото по скоро толкова по добре.Ваксините и преди и сега остават най сигурния начин за предпазване както в миналото така и днес. Хейтърите и да си дрънкат,няма значение!Фармацевтичните компании печелели,е това е нормално, не може да произвеждат без пари,вложенията никак не са малки,освен това имаше изключителна публичност както по време на изпитанията ,така и относно информираността към медиците и тези които следяха резултатите.

146

ТОВА

преди 3 години

БЕЗСПОРНО ТОВА С ВАКСИНИТЕ ЩЕ БЪДЕ НАЙ- ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДОСЕГА!!! ЕДНА ХАЙКА ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ ДИКТУВАТ НА СВЕТА КАК ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА ОТ ГРИП И КОВИД...А ИМА МНООООООГО ПО- ЛЕСНИ И ПРОСТИ НАЧИНИ! НО СТРУВАТ СТОТИНКИ!!! А ТОВА НЕ ГИ ПОЛЗВА!!!

145

Анонимен

преди 3 години

На това му се казва визионер ! Сега ще хвръкнат още няколко пъти по толкова а можеше да се финансира родна ваксина ... Или може би тея професори са професори само по телевизора !

144

Анонимен

преди 3 години

Просто Вожда трябва да следва примера на Евреите,предлага двойна цена за ваксини и го осигурява до два месеца,средствата могат да бъдат осигурени от орязване на Заплатите и Субсидиите на всички болници в България,след като се справиха най зле в Света с настоящата пандемия!

143

Анонимен

преди 3 години

Великия строител !.......?

142

Койчо

преди 3 години

Баце може да е прочел само една книга но по сметките много го бива.По чекмеджето се познава

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154В Израел ако ваксинират 150к на ден, значи не са евреи :)) Но мисля че си достатъчно глупав да го разбереш :) Слагай ваксината, твоя си работа, щом си толкова "интелигентен" :)) Една ваксина за да е доказана, трябват минимум 5 години.... аз все още не знам ваксина против който и да е вирус до сега, но блаженни са про*тите :))

140

Веселяка

преди 3 години

С това темпо вероятността да придобием колективен като минем през заразяването е много по сигурно от колкото ваксинирането.

139

Анонимен

преди 3 години

Браво! В Израел ваксинират 150 000 души на ден, ние вече ваксинирали 3800 за 3 дни. Не е зле.

138

V

преди 3 години

305 милиона щото са купили от най скъпата ваксина нещо като ф16 при ваксините.

137

Анонимен

преди 3 години

Нужно е да има и други вакси догодина ,не тая която и Шахин не се е ваксинирал ,трябва да има избор от поне 4-- 5 ваксини

136

Ваксините

преди 3 години

НЕ СА БЕЗПЛАТНИ!!! НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ПЛАТИЛИ, И ТО ЗА 5 МЛН ДУШИ ПО ДВЕ ДОЗИ НА ЧОВЕК, ПРИ ТОВА - ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!! ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ И НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ДАЛИ ИСКАМ ИЛИ НЕ!!! ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА НА ЕС?!?! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ФАШИЗЪМ!!! ИМА МНОГО ДРУГИ НАЧИНИ ДА СЕ ПРЕДПАЗЯ ИЛИ ЛЕКУВАМ ОТ ТОЗИ КОВИД, КАКТО И ОТ ГРИП!!