17

Хората нямат пари

преди 3 години

Хората нямат пари какво потребление !!!!

16

ми прав си

преди 3 години

До ПешоМоята купи 20 пакета захар,отделно сума ти неща,не ми се изброяват,килера е претъпкан,направо беше освирепяла,така че до пролет, че и оттатък ,сме запасени!Да я вдигат нашенските тарикати и 100 лв,изобщо не ме интересува!~

15

Пешо

преди 3 години

Всичко с цените е спекула. Ярък пример е лудостта с олиото- при реална цена 1.80 отиде до 2.40. Е сега почва да пада щото се усетиха, че няма да могат да го продадат до другата реколта... Алчни търговци.. Пробват и със захарта и с брашното... Запомнете , че и на трите продукта ще паднат цените, защото хората са презапасени с тях и ще спрат да купуват ...

14

до 9

преди 3 години

Нaй-много обичам някой всезнайко да дойде да обяснява на успял човек с петцифрена заплата как нямал нищо и как не бил успял... Не съм човекът, написал долния коментар, но и аз съм в подобно положение, с тази разлика, че работя от 2009-та и към момента доходите ми са се покачили 7 пъти. ИТ сектор. При жена ми е подобно- тя се занимава с маркетинг и реклама.

13

до 10

преди 3 години

Само да вметнем, че ипотека + вноски за 2 коли ми бяха точно 25% от заплатата. В момента останаха само колите, които са ми точно 15% от дохода. Със здраве.

12

до 9

преди 3 години

Нищо не е на банката, сладур. Изплатих и забравих. А колите за лизингови, както на всеки нормален човек.

11

Анонимен

преди 3 години

К'ъв спад на цените бре хора? Или аз пазарувам на друго място, или тази статистика гледа другъде

10

Анонимен

преди 3 години

До до 3 ЧУек, спри да плащаш вноските и ще видиш как нямаш къща и две нови коли.Имал той хаххахха

9

Анонимен

преди 3 години

До до 3"Сега имам къща, 2 чисто нови коли и..." Чакай, чакай, чакай, спри се. ТИ - НЯМАШ НИЩО. На банката са, ще ги имаш, когато изплатиш след 30 години. Тогава се бий в гърдите че имаш нещо. АМа колите ти ще са като масово сега на хората - 25-30 годишни. Къщата ти (ако не се е срутила дотогава, щот като гледам сегашното строителство и...) най-вероятно ще е за основен ремонт. От основите, до покрива. Тъй че НЯМАШ НИЩО.

8

Анонимен

преди 3 години

Цените паднали? Кого лъжете бре, ценита с от 20 до 50 % нагоре от Март месец до сега. Всеки видя че могат да го затворят и као за последно - Дай да дерем кожи. Паднали били... от рафтовете може да са паднали етикетчетата, но на касата като отидеш и за една торбичка дет вече и тя не е10 ст. ми 20 - 30-40 лв. сметака и се схващаш напрао. Паднали били. Я бягай от тука.

7

Анонимен

преди 3 години

За последните 8 години. ... 4 лева повече потребителска кошница.... 5 милиарда за американците да ги храниме изтребители му трябват на мафиота Бойко Борисов. Сега 300 милиона пак за американците за боклyk ваксини тройно по скъпи от други. Браво Тиквoн пак да ти гласува простия народ кради щом можеш

6

Хаха

преди 3 години

Ходя си в Турция на пазар.Сами си яжте боглуците

5

до 3

преди 3 години

А заплатите се качиха 10 пъти. Стига мрънкоти... 2000-та година нищо не можех да си купя. Сега имам къща, 2 чисто нови коли и, каквото си поискам... Кариерно развитие му се казва. Животът поскъпва по цял свят, важно е PLI-ят да расте, а това върви рамо до рамо с квалификацията и кариерното развитие. Не важи за държавни служители, сервитьори, тройкаджии инженери от ТУ, общаци и подобни.

4

Анонимен

преди 3 години

В Аржентина жито и слънчоглед на корем,тука вдигат цените!

3

Анонимен

преди 3 години

Евтино беше 2000 година - 0,86 лв. цигари Виктори.Животът е поскъпнал 7 пъти оттогава.

2

баба мара

преди 3 години

не е вярно кои цени падат няма такова понятие на тази територия нареченабългария

1

дали

преди 3 години

Наоколо всичко плюска като за последно...