39

Реалист

преди 3 години

Почти всеки ден починалите между 1/4 и 1/3 от починалите от Ковид-19 нямат придружаващи заболявания и между 1/5 и 1/4 не са навършили години за пенсиониране.

38

Анонимен

преди 3 години

Проблем е и че здрави млади хора със силна имунна система също умират от Ковид-19 заради тази цитокинова буря. Вярно е, че много по-рядко от най-възрастните, но ги има и не са чак толкова малко.

37

Факт

преди 3 години

До 17 питанкатаХайде спри да питаш и да се правиш на безинтересен, а прочети публичните данни за общия брой на починалите по седмици в България. Например, че от 2 ноември до 20 декември вкл., починалите в България са 28476, от които 5311 са починали от Ковид-19, а миналата година за тези седмици на годината починалите са 14381 човека, но тогава нямаше Ковид-19.

36

ззз

преди 3 години

Това, че не е написано нищо не означава!Може да не го е афиширал, може да не е изследван и да не знае, а може просто да е с наднормено тегло, което не е заболяване.Здрави и млади хора НЕ УМИРАТ от Ковид19!Изключенията са един на над 100хил. и то не особено ясни.То и при по-възрастните вероятността да се разболееш и умреш е изключително малка, ако нямаш придружаващи заболявания!В нормална държава за всяване на паника и дезинформация има затвор!Гaднu журналистически хиени!

35

Анонимен

преди 3 години

А трите имена и рожден ден къде са?Иначе е свободно съчинение и понеже не е по азбучен ред не мога да дам оценка отличен, само среден!

34

Анонимен

преди 3 години

Зомбирането продължава. Това е чат от тактиката на Тиквата за печелене на избори. Да се всява паника ежедневно, да се пише и говори само това по медиите. Така не остава време за золумите на властта, за шкафчетата, за прокурорския произвол.. И така онзи, който от 1г.се крие като мишok в Банкя и излиза само на разходка с джипката ще може да се представя като спасител на България

33

Анонимен

преди 3 години

Аз също мога да напиша списък и не е нужно да е верен:Жена на 56г. с диабетМъж на 77г със сърдечно заболяване Мъж на 62г с хронични заболявания .......................... ........................... Жена на 58г.с бъбречна недостатъчностМъж на 65г................................ Мъж на.............. НЯКОИ УСЕЩА ЛИ КОЛКО Е ЛЕСНО ДА СЕ МАНИПУЛИРА СТИГА ДА СИ ИМАШ СОБСТВЕНО СРЕДСТВО ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ??????

32

Зозо

преди 3 години

...мъж на 26 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания...Това, че няма информация не означава, че е бил здрав. Те сега и на военни комисии не ги карат та да ги знаят от 16 годишни кой какви кусури има.

31

Анонимен

преди 3 години

Списъка достатъчно дълъг около 155 човека починали,което е нещо като анкета-тест при всички ли е открит тоз вирус като причина за патогенни отклонения за описаните придружаващи или други заболявания и без никакви регистрирани заболявания през живота им,коет навежда на мисълта с какво са се хранили тези хора щот имунитета е имунитет,но той се придобива от храни възможно разнообразни и качествени по природа,а не произведени имитиращи храни за пари при туй с промишлени масла за усвоявани от клетки.

30

Ямболски цървул

преди 3 години

До 32Познавам хора,които ходиха като космонфти от март месец до скоро...и пак се заразиха.Така,че не упреквай Мангъров,който каза истината,че всички ще го усетим този Ковид-19( *** му и леката настинка)

29

Анонимен

преди 3 години

Покрай сухите съчки на Мангъров гори и мокрото.

28

Ямболски цървул

преди 3 години

Не е ЕГН ,а е ДНК!

27

Анонимен

преди 3 години

Всичко е ЕГН.

26

Ямболски цървул

преди 3 години

До 28Ти четеш ли КО по-долу съм писал?

25

Анонимен

преди 3 години

15 мои познати го преболедуваха, някои леко - някои тежко.Трима умряха - на 62, на 70, и за съжаление един на 42, последният без никакви странични заболявания.Изобщо е тото 2 - не знаеш дали няма да изтеглиш късата клечка.Ама ходи това го обяснявай на гениите, които не могат да изкарат без да има купон и да се лее алкохол.

24

Ямболски цървул

преди 3 години

Всичко е ДНК!

23

Ямболски цървул

преди 3 години

До геолога Иван ИвановВзимай по един аспирин на 3 дни и няма да има белодробен убиец -НИКОГА

22

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

от репортажи вкл от Китай терористите позлват за убиване вкл рекламна цел обемно проникващо пресканиране и така наречените "Остри убиици" виждат се като белезникави обеми около дробовете на атакуваните с цел рекламни убииства досега с е полzва предимно техника:Block life support systems.Подобна пресканиращо убиваща атака е засечена от нас още през 2003 година при рекламни убииства свързани с реклама на така наречения SARS /има филм за убит в Сингапур..Лекуват се в горещи минерални басейни без

21

Ямболски цървул

преди 3 години

Имал съм контакт с болен в една стая.Около 20 минути.На другият ден ми каза,че е ковидясал.Карантинираха го,а на мен нищо ми няма.Преди 3 месеца стана това.

20

Ямболски цървул

преди 3 години

Майка,татко и аз до сега не сме се заразили.Майка е с диабет.Не си ограничаваме социалните контакти.Защо ли не сме се заразили? Защото имаме силно ДНК.