5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Е не, това за 20 никой с малко свястни познания по нумерология няма да го каже. Не знам кви са били тия. 2 си е пасивност от всякъде, а и с тия нули още по-забатачено. Ама сега всеки дето няма с какво да белесне се прави на нумеролог... Виж тая 1 в 2021 е нов път на основата на пасивност... Та много трябва да внимаваме кой се опитва да ни води за носа и да вземем за основа на решенията си собствената си индивидуалност, ако искаме да ни се получават добре нещата.

4

Анонимен

преди 3 години

Изслушах цялото интервю. Тая объркана женица се прави на политически, икономически, финансов, здравен и какъв ли още не анализатор и говори на едро със самочувствието на всезнаеща и вездесъща. Много на сериозно се е взела, знае предварително какво ще се случи и как. Ами да вземат да наемат нумеролози в правителството? Аман от простотии.

3

отровно

преди 3 години

Повторете и прогнозата за изминалата година за промяната и свободата и предсрочните избори през м. май.

2

Анонимен

преди 3 години

Поредната, на която звездите й ги говорят. Нали в края на 2019 г. точно нумеролозите, астролозите и всякакви други шарлатани разправяха, че 2020 г. ще е най-успешната и добра в живота ни, едва ли не реки от мед и масло ще текат, защото ВИДИТЕ ЛИ, числото 20 сее повтаряло два пъти. Това било уникално и светът щял да стане АУУУУУ, толкова успешен.Какво стана? 2020 г. беше пълна КАТАСТРОФА!!! Спрете да ни занимавате с псевдо-наука и шарлатанство. Нищо не зависи от случайни числа и дати на раждане.

1

Анонимен

преди 3 години

Тая кака като разбира много числата да ми каже числата от тотото! А като ударя шестица да седне да ми обясни дали годината за мен ще е по-добра или по-лоша!