11

баба Ленче

преди 3 години

Г-н професора е един отявлен представител на бранша с медицински продукти - манипулативен до бруталност. Не му вярвам, защото има конфликт на интереси.

10

Анонимен

преди 3 години

На този му вярвам.Умен е и никога не говори без факти.

9

Дядо Мраз

преди 3 години

Да де, защото като не се бие тревога, съвсем ще спрат да се купуват маски, химикали и тонове хранителни добавки за имунитет. Аптеките видяха дебелия и пак има маски по 25 стотинки и дезинфектанти по левче. Народът спря да истерясва и сега всичко е на промоция.

8

Анонимен

преди 3 години

Като ги каните тия умници да им вземате интервюта поне попитайте новост ли са РНК ваксините в медицината и какво се знае за тях. Такива умни професори не може да не знаят десeтки факти за РНК ваксините, като например откога се практикува с РНК ваксини ?

7

Анонимен

преди 3 години

В ЕС постоянно всеки 2 дни ги променят,и ще карат до март,може и повече ,тук искат хотели ресторанти кафенета да работят )

6

Анонимен

преди 3 години

Как се нарича върхушка, която иска да прокара световна диктатура под загриженост за общото благо, че не се сещам ? И oсъществената мечта на глобалистите в дългосрочен план ?

5

Щирлиц

преди 3 години

В разгара сме единствено на задължителното пълнене сметките на бялата мафия.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия престъпници се опитват да ни наложат мисълта за още 10 години гърч!Няма да ви се получи, ще ви тричим яко!

3

Кренвиршовоз

преди 3 години

Материала състоящ се от злодеи и *** ще бъде спасен от великите благородни рицари на ГЕРП възседнали бели коне и техните божествени мерки за спасяване.

2

Анон

преди 3 години

От пандемията единственото което разбрах е, че всеки втори е професор. Странно... обикновено повече акъл - повече просперитет. Някой послъгва май.

1

Аз

преди 3 години

Какъв разгар бе измамник. Хората вече забравиха за грипчето. Платени измамници пускани по платените медии на Глобалистите. Почти всички медии служат за пропаганда и дезинформация.