526

Атанас Илиев

преди 3 години

На този Мангъров трябва да му се отнеме правото да упражнява лекарска професия.

525

Анонимен

преди 3 години

Пуснете мнението и на оная *** Първанова! Много ми липсва!

524

Анонимен

преди 3 години

Пфффф и на Нова година пак поредните порции антиправителствена пропаганда. Как пък никой от целия свят не се заинтересова от мнението на тая мухлясала мумия?

523

Лекар

преди 3 години

За ваксината всеки сам да си решава!!!Аз ще си купя Ивермектин-доказано и действително работещо против Ковид лекарство.

522

Андрейчо

преди 3 години

Абе,Мангъров,разбрахме,че не искаш да се ваксинираш - какво си заопявал още ?! Не е необходимо да ни втълпяваш в главите,че видите ли,ваксината е вредна,ама аз си имам антитела...бля...бля...Защо настояваш да почитаме твоето мнение ?! Ами можем и без него а не е лошо да си напишеш една декларацийка и да я депозираш в Александровска или където и да е ,че ако те пипнат коронките се отказваш от лечение,защото си имаш антитела,нали така ?! На нас ни омръзна да те слушаме как така,ама ако е иначе..

521

НКК

преди 3 години

Какво се впрягате толкова за тези ваксини. С бройките отпускани от ЕК, организацията и темпове на ваксиниране в България, реда на обикновенните хора ще дойде чак през 2022г. ако оживеят. Математика направи изчисления при ваксинирани 10 000 човека на ден до края на 2021г. може да обърнем нещата. В държавите с които гн Борисов ни сравнява особено Израел са с 1015 пъти повече ваксинациите на ден. Нека гледаме оптимистично напред и да се надяваме на самите нас.

520

Анонимен

преди 3 години

Сега почнаха да излизат стаии - вече са ваксинирани един милион души и няма данни за еди какво си - значи е безопасно. Мда, това не е клинично изпитване.

519

До мангър

преди 3 години

Безполезен но опасен.

518

мангър

преди 3 години

означава дребна монета, или нещо съвсем без стойност.В случая ,човекът е такъв, т.е. безполезен човек.

517

До До553

преди 3 години

Проблемът е че това е нова болест. За нея не се знае много и знанията постоянно се допълват. За да се знае трябва да се чете. От досегашните противоречиви изказвания на Мангъров се вижда че той не чете. Той е повече писател отколкото читател и това в настоящата ситуация е вредно и много опасно.

516

Вярвайте му

преди 3 години

Четох в авторитетен сайт посветен на Ковид, че безсимптомно изкаралите болестта могат и се препоръчва да се ваксинират веднага. Тези които са я изкарали тежко, трябва да изчакат 3 месеца преди да се ваксинират. Мангъров пак смесва елементарни за неговата професия неща и се изказва неподготвен.

515

До553

преди 3 години

Какво си чел и на теб не тие мн. ясно, но въпросът е как да. сравним малкото четене с много години опит.Освен това няма медик от това ниво, който да не чете бепрекъснато за да е на такова ниво..Мангъров е просто човек с достойнство и морал и за това не може да се крие и да лъже.

514

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо му се дава трибуна на този откачалник.

513

Анонимен

преди 3 години

Абе, тея антиваксърете са като гейовете и веганите. Никой не им пречи, ако ще и перо да си забият в ***, ама те са във вечно агресивно и истерично състояние. Всеки да живее както иска и да уважава избора на другите.

512

Анонимен

преди 3 години

До 553 NinjaАве, пич, стига гледа NetFlix и смени дилъра си, че ти се е втечнил мозъка и от двете.То затова ти се бозка, защото не си спирал. Хвани джойстика на PS5 и разцъкай малко Fortnight, че си смешен.

511

Ninja

преди 3 години

Аз пък онзи ден цял ден четох как работи ваксината на Бионтех и бих се ваксинирал при първа възможност ..... начина по който се заменя U с 1-methyl-3-pseudouridylyl nucleotides за да преметне имунната система да не освитка ваксината преди да се създаде имунитет и промените по кода на вируса:Virus: AUG UUU GUU UUU CUU GUU UUA UUG CCA CUA GUC UCU AGU CAG UGU GUU Vaccine: AUG UUC GUG UUC CUG GUG CUG CUG CCU CUG GUG UCC AGC CAG UGU GUUНо мангъров това не го е чел той само говори ;)

510

Анонимен

преди 3 години

Бля бля ГЕРБ, бля бля Мангъров... Не знам какъв глупец трябва да си, да си обърнеш грижата за здравето в политика.

509

Анонимен

преди 3 години

Лудичкият пак го отразяват и си има и фенове. Горките глупци от паралелната реалност.

508

Анонимен

преди 3 години

549, къде видя бе, по бТВ или по Нова ? Ти бил ли си оне за ден извън пределите на България или си ходил само до Капъкуле ? Тъпкан ти е мозъкът с манипулация и компресия !

507

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 548Да, да, виждаме как се трепят да се ваксинират и французи, и немци, и всякакви... Направо се тъпчат в центровете за ваксинация..... Хаххахаа....