8

Тикволандия

преди 3 години

До гошко: Не се тревожи. Бойко и дружинката му са се погрижили да има и хартиени бюлетини. Така че пак ще се пишат и коригират протоколи, пак ще се разнасят чували, но би трябвало да са по-малко.Не е там проблема. Да видим каква политическа кампания ще може да има преди изборите. В момента на практика за политика в България не се говори, само за епидемия, ваксинация, тук-там някоя катастрофа. Ако така е до изборите, като нищо ще си го имаме същото некадърно и корумпирано управление с Бойко.

7

гошко

преди 3 години

До ТикволандияАз пък искам да напиша мъдра мисъл с химикалката през средата на бюлетината по диагонал. Сега искат да ми отнемат тази възможност.

6

Тикволандия

преди 3 години

Имаше 466 077 невалидни бюлетини на последните избори. А при машинното гласуване невалидни бюлетини няма. Няма коригирани и поправяни протоколи. Машинното гласуване е средството да се оттървем от изборните манипулации.

5

ЦИрК

преди 3 години

Всички избори през последните пет години трябваше да се проведат с машинно или електронно гласуване, обаче ЦИрКаджиите направиха всичко възможно, закона да не бъде спазен. Като искат по-евтино гласуване с хартия, да поръчат емека с отпечатани изображения на кандидатите.

4

Братчеда

преди 3 години

До Warnings aboutЩо е то словесна чорба

3

Warnings about

преди 3 години

На снимката тежко терористично обемно прецакващо РАДИО АКТИВНО ЕКРАНЧЕ..Уврежда ТЕЖКО И ТРУДНО ЛЕЧИМО ЖЕРТВИТЕ ПОИМЕННО!!!

2

ДДРОнег

преди 3 години

Пари на вятъра !!!Нямам доверие на политиците, но трябва да се опитам да си дам гласа за по-малкото зло !!!

1

Някой

преди 3 години

Каквито и машини да купят, БКП с помоща на ДС ще продължи да управлява България както го е правила от 1944г. до сега. Няма да спре нито ограбването на народа, нито безчинствата и безаконието на комунистите.