27

Анонимен

преди 3 години

Пет дози ???? Това да не е ракия че пет дози?

26

не мога да повярвам

преди 3 години

Тези ваксини не пристигат ли с информационен материал как се поставят,в какво количество,странични ефекти?Лекар ли ги е поставил или леля Грета чистачката.?ЩО ЗА НЕГРАМОТНОСТ?Съд и затвор за безотговорните?

25

до 21

преди 3 години

Точно така е. Ваксината не лекува. Ваксинираните хора не са защитети на 100%.Ваксините съдържат антигени, идентични с тези на микроорганизмите, които причиняват заболяването. Антигенът на ваксината стимулира имунната система на организма да го разпознае като заплаха, да го унищожи и да го запомни. Така при евентуална по-късна среща на организма със същия антиген, имунният отговор срещу него е много по-ефективен и по-бърз. Има и лечебни ваксини. Но тази е профилактична или предпазна.Прав сте.

24

Щирлиц

преди 3 години

А несериозни последици за здравето им има ли?

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Ми така, дезинформираш ги. Ти като им разказваш приказки за едно времешните ваксини и хората ще си помислят, че пфизерската е същата и всичко е ок. А тя е с нова технология, която не е изпитана и никой не знае какви ще са последствията.

22

Прост

преди 3 години

*** тогава що ги мерят в милиграми? Направо на кило в бакалията - по бързо и ефективно ще е! Пък и бусчетата на Кренвирши Кен по знаят пътищата до бакалийте...

21

Анонимен

преди 3 години

Как да "дезинформирам" като много хора по принцип нямат представа какво е ваксина и мислят, че е същото като лекарство?

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Действието по принцип на ваксините го знаем. Ама тая уж действа по друг начин.

19

Анонимен

преди 3 години

Е, наистина не е баш умрел, защото не е много жив по принцип, а си е една генетична информация в обвивка, но се опитах да обясня някак си действието на ваксините.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Нещо говориш наизуст и само дезинформираш хората...

17

Анонимен

преди 3 години

"A що са имали грипоподобни симптоми, след като ваксината не съдържа вирус"Ваксината съдържа вирус, но нежизноспособен. Симптомите не са самото заболяване, а отговорите на имунната ни система. Тя вдига температурата, защото много вируси са чувствителни и на малки температурни промени и се надява да им навреди, и изхвърля заразена слуз с кашлица и сополи. След ваксина може да има симптоми, защото имунната система е регистрирала вируса, въпреки че той не може да проникне в клетките.

16

Анонимен

преди 3 години

Ми, и германците не са вече германци.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18 Правилно. Това не означава, че имунния отговор не възпроизвежда същата реакция като при наличие на вирус.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Е нали не съдържа умрел вирус, а рнк, което кара клетките ти да произвеждат шиповидния протеин на вируса.

13

внимавайте

преди 3 години

И аз получих пет дози но бързо заспах добре че беше мускатова.

12

Анонимен

преди 3 години

Не е "измама". Ваксината не е лекарство с активни вещества. Съдържа нежизнеспособни вируси с цел създаване на антитела срещу тях без реално разболяване. Хората са получили 5 пъти повече умрели коронки, които са си все така умрели, но имунната система на някои полудява, защото регистрира, че огромно количество вирус атакува едновременно.

11

Анонимен

преди 3 години

А що са имали грипоподобни симптоми, след като ваксината не съдържа вирус?

10

1

преди 3 години

Когато западна ваксина бъде бита в повече дози от необходимото не се случва нищо осбено. Когато руска ваксина бъде бита в нормални дози - също.

9

Додо

преди 3 години

В САЩ от години насам, официално, третата по размери причина за смъртност, след сърдечносъдови и ракови заболявания е т. нар. "болнична грешка", което е политкоректно за лекарска грешка! Хайде, отивайте да си биете ваксината и да не забравяте да ръколяскат довечера в 21 часа!

8

Анонимен

преди 3 години

5 пъти по защитени са вече... Да видите какви са лекарите, гениални и такива после като уморат някой, било корона