9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Това дете е уроодливо също като майка си...Прав си, детето не е красиво, то е с леко мyргава кожа и е с тъмни очи. Майка му Йорданка е обикновена женичка, според чалгарите тя си е подходяща тъмнокоса и мyргава " красавица". Жената явно е и чалгарка и фенка на маските, щом има и татуировка на лявата си ръка. Да са живи и здрави, но като изключим е този неприятен за тях случай, много семейства и хора като тези позорят България.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " *** неволи."Правилно мнение.

7

м,да

преди 3 години

ако нямаше положителен тест, никой нямаше да разбере за бебето!

6

Анонимен

преди 3 години

От номер 9Какво да кажа по отношение на тази новина? Това е поредната новина за поредното просто, просташко безморално, чалгарско бг семейство, живеещо на семейни начала, без брак и с припознато дете. И какъв "пример" дават на обществото такива хора, майката с татуировка на лявата си ръка, направо перфектната чалга идилия!

5

Анонимен

преди 3 години

*** неволи.

4

Анонимен

преди 3 години

Когато Вселената иска да вкара двама души /родители/ в правия път Божествения,им изпраща страдание изпитание ,за да ги изправи.Децата са карма на родетилите.А родителите са само канал една душа да слезе на земята в този живот инкарнация.Хората атрябва да са благодарни на всичко, което се случва в живота им,защото така душатa трупа опит, изплаща и израства,ако не успее,всичко се повтаря, докато не се научи урока и изплати кармата.

3

Браво на...

преди 3 години

...лекарите, здраве и късмет на юначето и родителите!Един хубав новогодишен подарък за всички е тази история!

2

Амена

преди 3 години

Да е жив и здрав и Бог да го пази.

1

Анонимен

преди 3 години

Живо и здраво да е.Знам какво е да се разболее докато е съвсем малко. Пълен кошмар.Дано да се зекрепи детенцето.