32

славянин

преди 3 години

И аз чакам с нетърпение да започна да ваксинирам ваксинаторите с 9-милиметровите ми ваксини!

31

genova_teofana

преди 3 години

На проф. Витанов са му криви сметките за 10 хиляди ваксинации дневно. Не е взел предвид, че на човек му трябват две през 3-4 седмици .т. е. за 3,5 млн. човека ваксинирани трябват 7 млн. дози или 7 млн. ваксинации за 2021 г. Като се раздели на близо 350 дни на годината това прави 20 хил. ваксинации дневно. Бърка с 50%. Всички медии за жалост го преповтарят с грешни сметки.

30

СЛОНА

преди 3 години

КОЙТО ИСКА ДС СЕ ВАКСА ,НО НАКАРАТ ЛИ НИ НАСИЛА С НЯКАКВИ МЕРКИ ЩЕ ИМА ИСТИНСКИ БОЙ ЩЕ СТАНЕ КАТО НА ШИПКА И ПОЛОШОАКО НЕВЯРВАТЕ ПРОБВАЙТЕ

29

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксинираните продължавали да разпространяват вируса и заради това трябвало да продължат да носят маски? Щом продължават да заразяват, за какъв колективен имунитет говорим? Или целта не е колективен имунитет, или съвсем се овъртолиха в лъжите си.

28

анонимен

преди 3 години

Ккаво ще търсиш в чужбина, бе умнико? Я си стой тук при неваксинираните, защото в другите страни повечето са ваксинирани, ще вземат да те заразят с някой чип или нещо подобно? По-добре пък бягай на село, там никой нямало да се ваксинира, ТЪКМО ПРИ СЕБЕПОДОБНИТЕ!

27

анонимен

преди 3 години

То като не се ваксинирате, че голямата загуба. Да не си мислете, че умрял някой за вас? Вие сте тези, дето се натрисате наистина в по-уредените страни, а тук врещите срещу всяко нещо, свързано с наука и прогрес. Какво ще правите в тези страни, нали са неадекватни, зомбирани и чипирани!? Ама не си стоите на село да ринете л.....на, а бягате на по-добро място и то точно с ваксинираните.........Няма да има оправяне с толкова прозззззз народ!

26

анонимен

преди 3 години

Не ти дават тези неща другите страни. Дето са еди-какви си, едва ли не бавно...развиващи се, ние сме умните, но ние бягаме при тях и всякак се мъчим да изчезнем от тук, дето уж знаем всичко, в частност и с ваксините.

25

До 28

преди 3 години

Как никох не ни кара. Та нали ако не се ваксинираш няма да имаш право да излизаш в чужбина, да пътуваш със самолет, да си купиш баничка например и още какео ли не ще измислят... Не си задължен, а принуден...

24

анонимен

преди 3 години

Аз пък ще се ваксинирам. Радвам се, повечето няма, че е бавно темпото. А що се отнася за другите страни, че кога ние не сме били от бавнозагряващите и задръстеняците?

23

анонимен

преди 3 години

Никой не ви кара да се ваксинирате. И никой не ви дава право да наричате другите говежди мозъци. Ясно акълът ви колко е. Тук не щете да се ваксинирате, но се тъпчете като невидели точно в тези страни, дето има доста по-голям продент за ваксините. То само това е достатъчно, за да се види кой е говежди мозък. Спрете се, по-добре е да не се ваксинирате.....

22

ахааа

преди 3 години

Така е, баааавно вземаш спринцовката, бааавно теглиш от шишенцето, баааавно боцваш раменцето и баааавно изваждаш игличката!

21

Отечествен Фронт

преди 3 години

До До Анонимен Желаещите да бъдат чипирани със англосаксонските ваксини да подадат молби към погребалните агенции като най сигурни след ваксинацията .А самите ваксини ще бъдат доставени със Ф-16 които още се проектират и са на картинка .Нищо че платихме народна пара от три милиарда лева авансово.

20

Отечествен Фронт

преди 3 години

А Куба вече има и собствена ваксина и от 1-ви януари догодина започва масовата ваксинация ,която трябва да приключи за 6-7 месеца .А след това започва разследването на ваксината за нейният ефект и какви нежелани реакции има за организма .И това при положение че Куба има единадесет и половина милиона население .Това е разликата между либерал капитализма и социализма .

19

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането е бавен процен в България. По-горе има статия за Израел - ваксиниране денонощно, 7 дни в седмицата - по 150 000 души на ден. За седмица били ваксинирали половин милион, а до март 60 % от населението. За сравнение при нас до март ще са доставени 70-80 хил. ваксини, с които ще ваксинират 40 хил. човека, което е под 1 % от населението.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя не знам какъв професор е, обаче със сигурност е философ. Дървен философ.

17

SS

преди 3 години

Вярно е едно,след време оръжието поне за Бг ще стане много търсена стока.И приключвам до тук.Това не е оръжеен сайт ,а и на мен ми е писнало от оръжия.Ще кажа само,че и с ваксинирането проблема няма да се реши.Това е биологично оръжие.И това ще се докаже.

16

Т.Шак

преди 3 години

Тия хубаво искат да ваксинират по 10 хил/ден, обаче откъде ще намерят желаещи?

15

Анонимен

преди 3 години

Колективен имунитет до една година.Какви ли не пpocтотии пишат. Никой не знае колко време ще даде имунитет тази ваксина може би 3- 6 месеца, а може и 9 месеца .Най вероятно няма да е за дълго. Така го е измислил Гейтс и са го направили че всяка година да дояT населението на планетата. Ще плаща народа за да живее.

14

SS

преди 3 години

До 10.Умнико калибър 243 (6X51) е уайкет патрон.На стандартна гилза 308 WIN. е свито дулцето и е сложен 6милимитров куршум.Използва се за дребен и среден дивеч на средна дистанция.Питай бай тиSS за тия работи.А колкото до зомбитата ( много филми гледаш) може да елиминираш с всеки калибър който ти попадне дори и с 5,6X15 LR.

13

Анонимен

преди 3 години

С това бавно темпо на имунизациите точно никога.