15

Анонимен

преди 3 години

Ние винаги сме били състрадателен народ.И евреите си спасихме единствени в Европа освен датчаните.И на арменците дадохме подслон след турските кланета.

14

До 12

преди 3 години

Солидарност думата да си чувала,града е полуразрушен.А и не може да се помогне без съгласието на другата държава

13

Анонимен

преди 3 години

Щросмайер е бил хърватин!!!

12

До 9

преди 3 години

Хърватите да писали на глаголица,която за тях е първата хърватска азбука.Отдават особена почит към Кирил и Методий.А католици,да но никога не са били православни.А сърбохърватския е измислен както македонския,след отделянето минаха на латиница.Че каква кирилица в сръбската азбука ,те ползват караджица,нищо общо с кирилицата,като на тази база сърбите сътвориха и на макетата плескавицата т.н ." македонска "азбука .

11

Дедо Пенс

преди 3 години

Ох, Екатерина !!!

10

Az

преди 3 години

Ами помагате де, покана ли чакате ? Или само се правите на загрижени, пък ако може никой да не ви забележи в суматохата най-добре.

9

Анонимен

преди 3 години

България винаги е имала сантименти към предателите,справка (същите тези хървати които се отказаха от кирилицата и станаха католици)!!

8

Тошо

преди 3 години

Готови сме за оказване на помощ.......как да го разбирам това .....като лопати и кирки, подредени в някое хале, или като ...... инженери, организационен и консултативен екип от подготвени специалисти с опит и знания, както и хеликоптели, дронове и високо проходима техника, готова за работа на момента......!?Ако е първото, значи .....само си приказваме, но ако е второто......браво на нас!!!????Съболезнования за загиналите!!!

7

Хайде де

преди 3 години

На нас кой ще помогне да се отървем от ......

6

Анонимен

преди 3 години

Как България ...не герб ,раздават нашите пари ,то Македония ,харватия,както са се раздавали ,нищо чудно и на Германия да помогнат )

5

Помнещ

преди 3 години

И как? Със съболезнователни телеграми ли? Ама и ти си една измислена министърка какъвто е и вожда ти! Леле леле.....

4

Анонимен

преди 3 години

Беце че им прати кренвирши леки, ЦИРКАДЖИИ

3

Да анонимника

преди 3 години

Какво значи трябваше да пътуват? Това са мисии, които не се организират за 1 час.Ще помогне България с каквото може.Не бъдете черногледи във всичко и не заклеймявайте хората докато лежите на дивана!Диванната армия е силна само в коментарите. Направете нещо и вие като сте толкова загрижени!

2

Анонимен

преди 3 години

Какво значи готова, вече требваше да пътуват спасители и помощи

1

Анонимен

преди 3 години

Калинке, а ти кога ще подадеш оставка заради лъжата, че България няма как да не приеме Истанбулската конвенция? Оказа се, че има как! Ти излъга ли директно?