175

силвия

преди 3 години

аз много харесва готини момчета със сини очи

174

K

преди 3 години

Нашите от толкова пластики само за бостано стават

173

анономен

преди 3 години

Лятото видяхме умно-красивите. Ако сме на 60-то място - добре ще да е

172

ана

преди 3 години

А къде е Северна Македония. В класацията ли е?!

171

Анонимен

преди 3 години

Принципно такава класация няма смисъл. Навсякъде има и красиви и грозни жени. Отделно, че вкусове има всякакви, а и човек не може да знае какви са жените във всички държави по света, за да направи класация. После кои са жените? В една държава има и красиви и грозни. Примерно срещал съм страхотни германки, но и отвратителни германки. Най-красивата жена, която съм срещал е германка, а най-секси беше една българка, с която се разминах на улицата.

170

пиер

преди 3 години

В България е смесица от гени, като цветна мозайка е дамското население. Въпрос на вкус е дали е красиво или не.

169

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Най-убави са тия де ми дават кат си пойскам

168

до 198

преди 3 години

Шведките са ми по-хубави от немкините. А ако мислиш чехкините за хубави мини през Братислава, словачките са по-красиви от тях. За мен топа в Европа са Украйна, Швеция, Румъния, България, Полша, Прибалтика. Извън Европа Колумбия и Венецуела.

167

Казанова

преди 3 години

Класацията е сравнително обективна. Рускини и украинки са начело, но до 25г. След тази възраст добавят по 25кг отгоре. Липсват и италианки, унгарки, сръбкини и хърватки, което е пропуск. Китайките не са за тази класация. Българките като цяло са хубави но заради криво разбраната естетика на силикон, филъри, екстеншъни и тежък грим, като и 1бр. прочетена книга, са извън класацията.

166

Asd

преди 3 години

Украйнки и рускини са красиви до около 30 годишна възраст. След това ситуацията рязко се променя. На запад жените на средна възраст се поддържат и изглеждат много по-добре от същите от горе посочените страни.

165

Анонимен

преди 3 години

Много харесвам Бавария и дори учих немски, но се отказах, защото са им грозни жените. Еххх да бяха и немкините като шведките.

164

Да

преди 3 години

Украйна и Швеция потвърждавам. Запознавал съм се с украинки не може да отлепиш очи от тях.

163

пълна измама

преди 3 години

Не са видели Маямата и майките, иначе се изстрелвахме на първо място!

162

Анонимен

преди 3 години

Кавказките жени са уникални.

161

Кака Мара

преди 3 години

Което е хубаво, си е хубаво!Хубава мома род няма!!!

160

IT-спец

преди 3 години

живея на запад от 21+ години, от личен опит съм съгласен с Украйн, Щвеция, Русия и Венецуела, незнам как холанците са влезли в тази класация а не примерно чехите, холандките са едни огромни кобили като правени по калъп.....

159

Анонимен

преди 3 години

Българките са най-красиви , нашите планини са най - ми звучи като в Северна Корея - само тук има картофи и ориз хахаха Значи в Германия румънките са номер едно , много красиви ( мнение на почти всеки , който е ходил там ) , но в световен мащаб мисля , че колумбийките са топ

158

Тодар Правешки

преди 3 години

До ЩерюНе знам откъде черпиш тази информация, защото истината е, че най-елитните и скъпи *** са рускините!Имаш Гугъл, можеш лесно да провериш.Влизаш в някой сайт за ескорт и истината ще те удари по челото. Милите, дават всичко, само и само да се спасят от живота в Блядостан!

157

Щерю

преди 3 години

- А защо тогава най- елитните и скъпи *** на Запад са полякини?

156

Анонимен

преди 3 години

Китай и Етиопия за да няма протести ли са сложени в тази класация?