12

Miro

преди 3 години

Голямо браво и от мен!

11

Калашников

преди 3 години

Министерството раздаде десетки хиляди НОВИ таблети на бок.луците, които ги продадоха по заложните къщи и пак реват, че нямат. Никакво раздаване, някои да си късат г.за да бачкат и да купят, а други да мрънкат вечно, че нямат. Не може в 21 век да стигнеш до гимназия, какво пък остава да завършиш, без да ползваш компютър за подготовка, проекти, курсови работи и т.н. Подарени дипломи.

10

Сузи

преди 3 години

Голямо браво и от мен. Не губи време да драска из нета, а помага с каквото може.. Респект.

9

Браво!

преди 3 години

Най-голямата радост на света е да правиш добро на хората.Да е жив и здрав!

8

а

преди 3 години

Ние също сме подарявали, но никога няма да споделя какво, на кого, кога и т.н., особено на някой с микрофон от медиите. Смятам че е унизително към получаващия помощ, да се "изтъпани" пред камери и да обяснява колко е щастлив/а от новопридобитата вещ. Даряването е много лично действие.От друга страна го разбирам, търси съмишленици, а медиите разпространяват идеята. Дано да му се върне добро !

7

Анонимен

преди 3 години

Годината трябва да се обяви за нулева моментално защото тва онлайн обучение е пълна пародия. Няма нищо страшно да не учат до септември. Или втория вариант да оставите тоя материал който не е взет за другата година да напишете по едни оценки 12 клас направо да си завършат от сега а за 7 клас просто една година без да няма матури няма да е въобще лошо а въобще тия скапани матури трябва да се отменят завинаги.Избирайте един от двата варианта но матурите трябва на всяка цена да се отменят.

6

Димов

преди 3 години

Благодаря, че все още има хора със сърца! Да му се връщат добрините!!!! Адмирации за това момче!

5

Брънзър

преди 3 години

До Анонимен 3Прав си само за нулевата година няма нищо страшно да пропуснат една година. Обаче нулевата година притеснява министъра най-вече защото децата трябва по-бързо да изкласят избутат училище и бърза на пазара на труда да бачкат и плащат данъци и пенсиите в солидарните фондове къде не си плащат за себе си, а за чуждите хора. Парите отиват в черната дупка на Държавата и там управляващите решават къде отиват изечаващите пари. Така че децата трябва колкото се може от по-рано да бачкат яко

4

До 3

преди 3 години

Абсолютно си прав

3

Анонимен

преди 3 години

Абе аре стига залитене по тва онлайн обучение бе обявявайте нулева учебна година веднага и всички на училище чак септември, престанете вече с тези глупости а и компютрите уморяват жестоко тъйче най доброто решение за децата е нулева учебна година тъкмо ще си починат много хубаво.И престанете с тва имали заплаха от нулева учебна година като говорите това все едно говорите имали заплаха от дишане толкова е смешна такава заплаха.

2

Ястребителят

преди 3 години

Бъгларинът никога няма да остави добрина ненаказана. И този другар ще го проумее този факт по болезнен начин. Ако не днес - утре. Но със сигурност ще бъде наказан.

1

Ангелов ГР

преди 3 години

Хубаво е, че има добри хора в България и добри новини, а иначе- какво бил казал Р Петков, РР или някое червено острие- негативизъм, злоба и оплюване.