17

Всички работят

преди 3 години

ай стига сте лъгали. Всеки работи и се крие.

16

Алибегов Алишекеров

преди 3 години

Мойте заведения ще работят до сутринта! Какви са тези 22 часа или тем подобни!Мойте гости ще са като на абитуренски бал, ще посрещнат изгрева!

15

komitataей

преди 3 години

те накрая и на 2 часов работен ден пак ще са довони докъде я докараха

14

Анонимен

преди 3 години

До 10, ДианаДо Диана-прод.""'...виновно за това е И управлението! Защо? Защото не предприема адекватни мерки за този бранш!"""- 9% ДДС, после и на доставките, - 60:40 (не им харесва, трябва и те да дават)- разрешиха им повече от 1 мярка- сега 75% - повишени цени (собствена мярка)- помощ от гражданите да 'помагат' ползвайки масово нелепите им услуги лятото. Беше наплив!- пак апел да спасяваме...- специални позволения за отбрани...Това е частен бизнес! Защо само те???????

13

Анонимен

преди 3 години

За разпространяване на неверни слухове и трупане на позитиви от тях по време на "чума"русата кокошка(патреОтарка)трябва да бъде незабавно разкарана от власта!

12

Анонимен

преди 3 години

Предизбирно ,расторантьорите ..да не забравите да гласувате за герб )

11

Меления

преди 3 години

До Сата НАТОМинистър Марияна е омъжена и има две големи дъщери, умнико

10

Диана

преди 3 години

До Диана-прод.Та, според мен виновно за това е И управлението! Защо? Защото не предприема адекватни мерки за този бранш!Например: Би могло ресторанти, барове, кафета, баничарници и т.н. да не плащат наем, ток, вода докато са затворени, като тези сметки се компенсират от държавата в някакъв мащаб /може 60 на 40 или 50% или../ и след като собственикът на подобен бизнес докаже, че наличностите в банковите му сметки е под минимален доход при кризата, може и на тях да се дава някаква държавна помощ

9

Анонимен

преди 3 години

Доста тъжна картинка... Шкембаци с 10-годишни БМВ-та, правещи се на милионери, но със заплата на студент в кол център, ще празнуват до зори. Тъжно...

8

Диана

преди 3 години

Смешни са тези вопли на хотелиери, ресторантьори! - занимават цялото общество само със своите проблеми. Защото така са свикнали, явно - да им се дава, да си плачкат, да си искат, да си тропкат с крачета докато им се даде! Така явно са си построили бизнеса и така го карат, негодниците! Само грабят, а да дадат нещо - няма ги никакви! В ЮК ресторанти готвят безплатни обеди за медиците, например, тук да влезеш да изпиеш една чаша вода ще трябва да плащаш нещо...Според мен, виновно за ПРОДЪЛЖАВА

7

Словянин

преди 3 години

Всички заведения трябва да са затворени до практическия край на пандемията. Нищо не произвеждат, само крадат парите на хората. Баровете и ресторантите са развъдник 1 на заразата.

6

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Представям си в 0 ч. и 31 минути на 1 януари как музиката спира и всички пияни се разотиват тихо и мирно :()Отсега е ясно, че е пълна порнография това ограничение до 0,30 ч, а след две седмици пак ще умират хора на стълбите пред болницата, но само няма да ревете тогава, защото сами си го направихте това.Ще си говорим пак на 15 януари 2021 г в петък колко новозаразени има и как ще се справя здравната система с наплива от болни от 16 до 31 януари.

5

гербисто-патриот

преди 3 години

Браво, да останат да работят ресторантите и баровете да може да джумбаросваме. А тъпите хора да носят маскитте и да се потапят. Когато е за джумбаре, всички сме навити, народа да го отнася после.

4

Сата НАТО

преди 3 години

Министър Мариана Николова е една стара мома с леко поведение, така че могат да и хрумнат всякакви антихуманни идеи. Проблемът е ваш, че сте и дали власт да ги претворява в дела.

3

SS

преди 3 години

С тия темпове до 31.12. сигурно ще се навият и на сабахлян ...

2

Анонимен

преди 3 години

На Нова година ще ям, ще пия, ще се веселя и ще мисля само за яхти и охолен живот. Комунистите едно време не ни даваха да си купуваме яхти. Самите комунисти някак си живеха скрито и за хората имаше демокрация и равенство. Сега кой как се уреди кой със яхта кой без яхта.

1

пепи

преди 3 години

Хайде сега като сте толкова ДОВОЛНИ идете да се и ваксинирате!!!!