46

Тикволандия

преди 3 години

До Мартин: Кого ще спасяваш бе ***. Най-некадърното и корумпирано управление, което България е имала?Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС и изоставаме и от предпоследните. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, а сега те вече имат два пъти по-голяма минимална заплата от нас. Добре че Албания няма скоро да влезе в съюза, иначе щяхме да останем и след нея.

45

Време за промяна

преди 3 години

До Мая изперка!: Само г'лупости и п'ростотии от гербаджийските ***, както и можеше да се очаква.А обединение е необходимо. Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.

44

Мая изперка!

преди 3 години

Това беше комай единствения начин да отблъсне успешно 90% от хората, които имаха някакви симпатии към мая. С това подписа присъдата си. Защото освен уста и език трябва да имаш и мъничко акъл.

43

Зозо

преди 3 години

Клоуни.... таман ще дръпнат 1-2 % от 10-те % на БСП :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

42

Алф

преди 3 години

По този случай на колаборация на демагози, автора Александър Томов днес е написал уникален израз - "Българите имаме памет на златна рибка.."

41

Мартин

преди 3 години

До сега през целия демократичен преход не сме гласували цялото семейство за никой. НО!Като виждам каква алтернатива се пъчи да измести Бойко дълг е на всеки българин да подкрепи г-н Борисов за да спасим България.

40

До 41

преди 3 години

Нещо много си се объркал. Догодина март или април ,пак ще духате супата.ГЕРБ ще е първа политическа сила.

39

Анонимен

преди 3 години

до ПросотоАбсолютно си прав!Само че първосигналните гереберастки пудели имат само една второсигнална функция (мисъл)-крадене и затова реагират традиционно първосигнално на всеки дразнител , различен от тулупа-еднокнижник ! В безсилието си от усещането че папкането им се изплъзва , са способни на какво ли не , но НАПРАЗНО !!!Можем да им пожелаем приятно пътуване , заедно с главния пътник , до бай Ставри !

38

Сватбаря

преди 3 години

Честито на младите, Мая булка, Хаджигенов е младоженецСгодихме се НаздравеРистьо Маджов е кум, със знаме в ръка, без лодка, Трифонов е сватНа сватбата ще пее КукубендАаа много се овъртолихме и вече не се знае кой кум, кой сват, кой на булката братА сватбеното пътешествие е ... В Дубай Имате вдигнат юмрук за поздрав от Естония на пауър пойнт Поздравителни адреси до младите изпратиха Маджо Маджов, Божко Божков, Радю Радев и Радан от Брюксел

37

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименако ще и партията на Скелета да е!..Важното е да се ИЗДУУУХА ТУМОРА на ШАЙКАТА!..ей,сега се сетих:-Знаеш лизащо ракът /катозаболяване/ има такъв "успех" в организма на човека?..-ще ти кажа:-Защото останалите клетки "СЕ ПОДВЕЖДАТ ПО АКЪЛА" на мутатните и така,проявявайки слабост,стават част от Канцера!..Същото е и с гербоприслугата..Лакомията и неориентираността им в живота ги кара да попиват ТАБИЕТА на МАЛОУМНИКАотБанкя."Смисъла" им-ПЪЛНЕНЕТО НА ГУША,всъщност ще ги унищож

36

СЕЛЯНИН

преди 3 години

Аз съм селянин ,за тази няма да гласувам,софиянци да я подкрепят за безплатните циркове и блокади на столицата.

35

ПЕНКО

преди 3 години

СПОМНЕТЕ СИ ЕДИХ ХУБАВ КОЛЕКТИВЕН ТАНЦ ОТ СОЦИАЛИЗМА НИ : " ЛЕТКИС " !?!?!? Е СЕГА ГО ВЪЗРАЖДАТ - ДОНЬОВИТЕ ГЕРОИ И ВЕРБУВАНАТА В МОСКВА !!!!!!!!!!!

34

ПроСоТо

преди 3 години

До Малко слончезащо?..-Държанките от Боко Харем и другите за какви са натискат?..-За монаси и монахини ,може би?..Не виждаш,че бузите ти са издути от лакомия /не лично твоите,ти си калфата!..Имам предвид чорбаджиите ти../но "трън в очите" ти сатези,които просто "посягат" към софрата!..Що така бе?..-САМО ТИ ли съществуваш ?.."Боряно,Борянке,Сал ти ли си мома?Сал ти ли си мома,Сал ти ли знаиш да пяиш?"..

33

Анонимен

преди 3 години

Партията на Черепа

32

ПроСоТо

преди 3 години

"Съединението прави силата"!..Трябват ОЩЕ антигробарски формации да се включат!..колкото повече,толкова по-добре !

31

Малко слонче

преди 3 години

Искат да стават депутати.Това е целта на тоя цирк.

30

Бай Курти

преди 3 години

Ха,ха.Галева се съюзила с 20 _те *** привърженици на отровното трио.Сега приемате много но като останете под 4 % ,друга песен ще запеете.

29

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Ужаааас! Пак никой няма да гласува! Кои граждани представлявате, че ми е много интересно? Не съм за ГЕРБ, ама и за тези, няма да гласувам!

28

анономен

преди 3 години

Оле мале. Изборите догодина ще са пълен цирк и съвсем заслужено Борисов пак ще спечели

27

ист

преди 3 години

вицът на деня - Мая Манолова и отровното трио ще демонтират едноличния модел в двуличен.