13

Радо

преди 3 години

Браво! Абсолютно точна информация !

12

Анонимен

преди 3 години

За месеците на затваряне на областните градове БГТолл да зачисли допълнителен период за всички автомобили неползвали пътищата.

11

Анонимен

преди 3 години

Електронната винетна такса е пирон в ковчега на милюцайтити. До преди няколко години, само ушевите будали си купуваха винетки, всичко друго караше без, или имаше една за цялата рода и постоянно лепяха, разлепяха, плюнчеха, триеха бършеха, карти показваха и така. Сега злите езици говорят че разменяли номерата на колите, като ползвали тези на които има платена винетна такса. А преглед и застраховка са пари на вятъра. Последният хванат е шефчето на рушветчилъка в кресна.

10

МНЕНИЕ

преди 3 години

Ако се вдигне данъка на всеки Автомобил и Камион със 30 лева , ще има повече Приходи за Хазната , тоест за ГЕРБ .Сега Винетка и 10 000 човека назначени в ТОЛ Системата с по 5000 лева заплата - просто изяждат парите от Винетките .

9

?

преди 3 години

До Анонимен8 лв. на месец, не ви устройва? Та това е кутия и половина цигари.

8

Анонимен

преди 3 години

Цени същите ,да бе че са много евтини ,браво на Свинетка Павлова

7

Анонимен

преди 3 години

Са първи път чувам, че има 10000 годишна винетка

6

м дааа

преди 3 години

за мен пътищата през последните 6 години са станали по-добри , в квартала асфалтираха , главния път за другия град и него , подходът до магистралата вече е проходим. Пътищата които ме интересуват и ползвам ежедневно са по-свестни.

5

боко чвора

преди 3 години

И пътищата остават същите автотрошачки.Това да грабиш народа и тези пари да не отиват по предназначение ,а се разпределят по "шкафчета" е углавно престъпление.

4

И тетека!

преди 3 години

поредна година и заплатите остават същите...

3

BMW batka

преди 3 години

И тая година ще се кара кола доста изглежда. Винетката трябва да стане минимум 300 кинта годишната и да оправят правно и материално, където трябва, БДЖ и автобусния транспорт.

2

Винетко

преди 3 години

УжасТ!

1

Анонимен

преди 3 години

Те изтичат ама вчера в дъжда минах през една дупка и сигурно си изкривих джантата ако това, се случи примерно в Италия собственика завежда дело и взема едно 5хил Евро обезщетение защото мани повредите ами и катастрофа може да стане