148

Доктор

преди 3 години

Хе,хе, тук четем как доста русофили вярват сляпо в руските ваксини ! Е, те така вярваха и в комунизма , но знаем как завърши експеримента с комунизма - точно в Русия , след 100 г. упражняване на комунизъм , днес живеят като в кокошарник ! И за какво "ядоха жабетата" толкова години ?? И днес ги ядат !

147

ФЕД УПРАВЛЯВЯ САЩ

преди 3 години

Всички знаят, но не могат да направят нищо, че ФЕД печата пари от нищото и генерира трилиони дългове за САЩ ..Само тази год. са си гласували 740 милиарда бюджет за военните..кой не им е удобен, става диктатор и санкции.. събарят цери държави и икономики с тоя бюджет, а дългът няма изплащане завинаги.. хората там са роби во веки веков.. ФАКТ!!! ТАКА ЧЕ СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО РУСИЯ! ТЕ СА ДОБРАТА СТРАНА В СРАВНЕНИЕ СЪС САЩ!Целта е да се насъска целият свят срещу Русия умишлено! Долу САЩ!

146

Само руската мидицин

преди 3 години

И аз вярвам само на руската ваксина. Западната фармацевтика отдавна е доказала, че е ориентирана само и единствено към парите..

145

Анонимен

преди 3 години

До Нищо новоСтанало ми е ясно (отдавна, не отсега), че руснаците лъжат за всичко, само и само да се направят на велики, и понеже лъжат, после трябва да лъжат отново, защо не става както би трябвало спрямо предните им приказки. И така - всеки път.

144

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Всички тези институти в Русия са реално наполовина военни. Тях ги интересува 16-55 години мобилизационния резерв да бъде здрав. Малко гадничко знам но военните са с изчанчено мислене."Казваш, "малко гадничко" а? Когато един русофил започне да признава, че в Русия е "малко гадничко", значи положението е станало безнадеждно, както за русофила, така и в Русия, защото по принцип русофилите защитават със зъби и нокти господарите си в Кремъл.

143

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 169: А на теб какво ти е станало ясно? Не си ли се оплел ти самият в опорната си точка? В Русия вече започна масовата ваксинация и тази сутрин по БТВ имаше интервю с българско семейство, което се е ваксинирало с руската ваксина.

142

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Хорица на 1.12.2020 започнаха официалните тестове на Спутник В за лица над 60 години."В Русия ваксинират от септември (думите са взети директно от новините им по НТВ), тъй че това, че не били тествали в уж нормалните изпитания, ама сега започнали, че сега дори и не са чакали да минат нормалните "нови" изпитания .....Русофилите вече се чудите как да обяснявате лъжите на руснаците. То не е и лесно: те така се омотаха, че няма измъкване.

141

Тикволандия

преди 3 години

До Зозо: Хайван? П'ростотиите ти идват отвътре.А до Боби: Ще чакам да видя какво ще пишеш когато се ваксинира и Путин. А той е на 68 години. Но все ще дадат някаква опорна точка и за това. Не трябва да се затрудняват русофобските *** с много мислене. Вземай пример от Зозо. Трябва да се пише по хайвански праволинейно.

140

Зозо

преди 3 години

Който търси руската хайван-ваксина в България може директно да иде във Ветеринарната лечебница... там я имат от години :))))))))))))))))))))))))))))))))

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162""Ние работим " буквално си признава че писането на русофобски коментари му е работата."Не позна.

138

Анонимен

преди 3 години

Това е ваксината, която ще победи вирусаРуската наука едоказала безпогрешността си във вековете

137

Анонимен

преди 3 години

"Античовешка"

136

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияНормалните хора не спекулираме с Историята. Както се видя от предния ми пост това се опитвате да правите русофилите, които всячески се стремите да скриете деструктивната или откровено античувешка политика и действия на червените. Ние работим за да установим историческите факти, които неизменно разкриват анти-българския характер на действията на Русия.

135

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияХристов,оя въпрос го задавай на руските мужици, които имаха ясни инструкции при започването на тестването, че ваксината не е подходяща за хора над 60 години. Те твърдят, че масовото ваксиниране в Русия е започнало септември. Провери откога е корекцията за това, че ваксината може да се използва и за хора над 60 години. Няма нужда да се опитваме нормалните хора да си обясняваме, защо руснаците са пълни некадърници в тестването и спазването на етичните норми как се прави то правилно

134

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 154 155: Какво тестване при започнала масова ваксинация? Две и две равно ли е на четири, или вече и за това ще търсим русофобската опорна точка. Не може хем да спекулираш с историята хем да търсиш спекулация някъде другаде.А изборът е голям: "освободители - поробители", "наши едноутробни братя - под миризливият ботуш на казака" (по "Бай ***") Едното е спекулация, другото - не, така ли?

133

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия"Затова и толкова ви харесва историята - просто защото там може да се спекулира до безкрайност."Що се отнася до това изказване, русофилите сте специалисти в спекулиране с Историята.Всъщност, това е украсяване на това какво правихте и правите с десетилетия: фалшифицирахте ролята си и тази на Русия в анти-българските кампании провеждани на Балканите. На истинските българи Историята им е нужна, за да разберат какви сте ги вършили.

132

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияХристов, Песков каза, че няма начин докато ваксинираха руски учители и лекари като част от "тестовете", но не като доброволци, което трябва да каже не само нещо за ваксината, но и за управляващите в Кремъл.Спутник я одобриха за хора над 60 години, без да я тестват: просто написаха, че променят указанията й за употреба на основата на "експертиза". Каква "експертиза", която преди не е съществувала, когато ваксината беше забранена за тази възрастова група, знаем добре.

131

БАЙ ГАНЬО СЕ ВЪРНА

преди 3 години

Хайде сега да видим - казва бай ***. - Сега е зорът! Не знаем, дявол да го вземе, сегашните как ще я подкарат с Московията. Да знай човек, че искат да се мирят - лесна работа, може сума неща да напишем: "Цар освободител; цар покровител; едноутробни братя; немските келяви ***" и прочее; ама не знаем какъв вятър ще повее... Добре: "братя славяни", ами ако и днешните са против славяните, па току виж... хоп! - бай *** предател! Не, знаете ли какво? По-добре онуй там за "миризливия ботуш" ...

130

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 151: Вече ти писах: Отдавна е доказано, че една лъжа, повторена сто пъти не става истина. За това, какво е казал Песков: Ето ти линк: https://business-gazeta.ru/news/493978И за това, че ваксината Спутник V е одобрена и за хора над 60 годишна възраст. Няма по-нагли лъжци от русофобските ***.Затова и толкова ви харесва историята - просто защото там може да се спекулира до безкрайност. Там всеки може да намери това, което му е нужно. Още Алеко го е писал.

129

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияИсторията удобно я оставяте русофилите, защото напомнянето за нея води до неизменните доказателства за антибългарската същност на руската политика на Балканите. Също вие и вашите покровители десетилетия я фалшифицирате.А лъжа в това, че руската ваксина е посредствена в сравнение с нейните конкуренти е известно от фактологията, не от мнения. Даже когато питаха Песков за това кога любимия ти вожд в Кремъл ще се ваксинира с нея, отговора му беше еднозначен: "Това не е възможно".