8

Анонимен

преди 3 години

Защо Държавата трябва да съпортира,пардон ,да спонсорира частния бизнес?Едно време,като му умре вола на селяка(бизнесмена)да не би Държавата да му е купувала друг?Той се впряга вместо вола а жена у върви след ралото.(плуга).Кога ядоха(крадоха не реваха)а сега реват,че ги грози фалит.Да продават джиповете и да се оправят сами.Питате ли го мъжът с две деца и безработна жена как се оправя с изхранването на семейството,че и данъци плаща.Като не им харесва да излязат на площада а не да реват.

7

Програмист

преди 3 години

Туристическият бранш беше фокусиран върху чужденците - те ръсят повече мангизи. А българскят турист кучета го яли. Държаха се с нас като с някакви досадници, дето им заемат стая предназначена за германци и руснаци. Ха сега да ходят да реват на германия и украйна за помощи, аз не съм съгласен и стотинка от нашите данъци да им дават.Най-добре да фалират, и да отидат на опашката за безработни, където им е мястото. Само професионалистите да останат.

6

Анонимен

преди 3 години

Нещата са направени така, че да не се дават пари. Целта не е да се подпомогнат реално хората, а да се замажат очите. Разбира се, за фирмите на шайката няма никакви административни пречки и отговарят чудесно на условията.

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Много си беше добър и спокоен Сезона !Нямаше ги нахалните шопи, дето искаха да нощуват за без пари.Алчните и простите в Туризма, фалирват всяко Лято заради големи наеми и разходи...Не може Сyльо и Пульo да стават ресторантьори напр.Бегайте селски тарикати !

4

Gran turismo

преди 3 години

А според Асоциацията на изпокрадения капитал, туризмът и въздушният транспорт отидоха по дяволите, и то много яко.

3

Чичо

преди 3 години

Засегнатите браншове ще си останат засегнати и през идната година и със сигурност няма да се възстановят скоро. Понеже ваксината ще стане масово достъпна не по-рано от есента на следващата година, а това комбинирано с изискването да си ваксиниран, за да пътуваш свободно по чужбина и занулените финансови възможности на хората ще доведат до масови фалити на фирмите в туристическия бранш.

2

анономен

преди 3 години

Нищо и няма на търговията- цъфти. Виж туризма е друга бира. Едно успешно лято и всичко ще си дойде на място

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да се възстанови и тая година че и другата