62

Анонимен

преди 3 години

очаквайте скоро и концентрационни лагери.

61

Врабчето

преди 3 години

До Анонимен Това плащат ли да го пишеш или е резултат от недостиг на кислород?

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Аидее ! Кво става с правата на човека ,уж върховна ценност? Демокрацията се оттече у к/е/нефа !

59

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 52Не закачай пушачите, защото плащаме толкова данъци, че трябва да ни прикрепят по един държавен служител да ни събира фасовете и да ни чисти пепелниците. Смятай - акцизи, ддс, генерираме данък печалба, осигуряваме работни места. Като не искаш да ти димят ходи в планината.

58

Фюрер

преди 3 години

Само така. Който не иска да се ваксинира губи граждански права. А групи лековерни хомосексуалисти вярват все още в "случайната " поява на вирусът ...хак да ви е ...по едно звънче и на полето .... Беееее

57

Щерю

преди 3 години

- И защо? За престъпници ли ще ги броят?

56

Анонимен

преди 3 години

Това не е комунизъм, а направо диктатура!

55

Е това е

преди 3 години

От червено правителство всякаква глпост можеш да очакваш !

54

Пян Гъ

преди 3 години

Не отричайте конспиративните наративи. Те възникват спонтанно, когато медии и институции (умишлено или не) не дават задоволителен отговор за дадено събитие. Кой/защо поръча Кенеди? Кой/защо уби Даяна? Кой/защо поръча Ленън? Мерилин Монро? Кулите близнаци? И т.н. Куфарът (често!) е с двойно дъно. Сега, др. въпрос е какъв точно е конспиративният р-з за вируса. Такъв има, но дали сме се добрали до него е др. въпрос.

53

Анонимен

преди 3 години

Всички пушачи в карантина за 1 месец.

52

Анонимен

преди 3 години

Моето здраве го заплашват пушачите и продавачите на цигари, направете списък и пандемия.

51

Анонимен

преди 3 години

До човекМангъров щом го слушаш, значи си ясен - ходи да се лекуваш с чайче и аспирин :) А товарищ-ът си именно ти, защото основната част от тези конспиративни простотии винаги идват от североизток. То не бяха рептили, не бяха кемтрейлс, не беше 5G. Как пък все от там се излива такава помия за гладкомозъчните да се тъпчат с нея...

50

Анонимен

преди 3 години

Управляващите в цял свят/колкото и да не ги харесваме/ застават с имената и лицата си и призовават за ваксина. Привържениците на конспиративните теории в масовия случай са анонимници, които не носят нито законова, нито морална отговорност. Дори Мангъров препоръчва ваксина при определени условия. За чий му е на даден политик са лъже народа си, поемайки отговорност?

49

човек

преди 3 години

До: номер 48"Да не се ваксинираш е все едно да преминеш с кола на червен светофар! Оглеждаш се, не виждаш никого и минаваш. Но не знаеш откъде може да излети някоя кола."Думите са на доц. Атанас Мангъров, в интервю преди години, за задължителните ваксини по имунизационния календар обаче!Новата ваксина е още експериментална, и има издадено УСЛОВНО разрешително за срок от две години. След две години то ще бъде преразгледано!Понятно, товарищ?

48

Анонимен

преди 3 години

Като ви слагаха ваксините като малки, нищо ви нямаше, сега изведнъж всеки кр**** реши, че ще развива 100 заболявания, само и само да е неговото. Дечковци недорасли.

47

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам да ме запишат в регистър отколкото след време да развия автоимунно заболяване или да ме хване рак!

46

човек

преди 3 години

Очевидно трябва да се обяснявам, че нямам сестра. Еми, нямам!Това за начало: Винаги съм бил яростен противник на феновете на конспиративните теории.Отначалото на пандемията още, като чух за Бил Гейтс се изсмях.Викам си той пък какво общо има с вируса???Сега, като гледам за новите ваксини, вече не съм толкова убеден, че няма нищо общо.Разколебан съм...

45

Анонимен

преди 3 години

43 е типичен пример за кибик, безделник и мaлoyмним.Казва на бялото, черно и е готов да се закълне, че е чайник.За такива само 12-номер мотика и гърч на полето, до посиняване и наакване.

44

до 43

преди 3 години

Не пиши лъжи и не извъртай нещата, 43.Никъде не съм писал, че ваксината ми застрашава живота., това е твое твърдение, с което изопачаваш, това, което съм написал.Не се сещам как по-разбираемо да ти го кажа.Не пиши очевАдни лъжи и глупости и безмислици.Имай чест и съвест.

43

Анонимен

преди 3 години

До 39А ти как разбра,че живота ти е застрашен от ваксината. Дипломиран лекар ли си или го чу от приятел на един твой познат. Хайде дай доказателствата.