8

Щерю

преди 3 години

Предизвикват ни глад, морове и трусове - готвят ни за еврейският месия-спасител на света, а всъщност Антихристът...

7

Анонимен

преди 3 години

Ай да видим кога ще се светнат всички най накрая че апокалипсисът е планиран.Затова има Хаарп, вируси, ще има и войни, удари върху атомни централи от "ислямисти", ще се спира тока, ще има финансова криза, петролна криза, и не на последно място ще има урагани и тн, те също се правят изкуствено. в ютуб има видео как наса прави облаци и буря с машина голяма колкото 10 етажен блок,а вие си мислите че било конспирация... апокалипсиса започна от януари 2020, сега сме в "малката скръб"- първите 3,5 г.

6

Анонимен

преди 3 години

скоро идва и в БГ. Предния път тръгна от Италия, мина няколко държави и люшна в БГ с 5.5. Проверете ако ви е къса памета. Можете да видите датите на новините са още в нета. Тръгна от италия но стигна и БГ. Предава се по плочата като накрая люшва и БГ.

5

Хахаха

преди 3 години

Е те това е параграф 22. Да излезеш от дома си с цел да си спасиш живота и да те глобят или да останеш затрупан под руините, но без глоба. Пригответе си и маски освен документи, пари и дрехи, че си мамата трака. И се надявайте да не стават земетресения между 22 и 6 сутринта, че има полицейски час и арест ако напуснеш дома си.

4

Анонимен

преди 3 години

Неприятни новини, но това е природата. Чакаме и у нас. Колкото по-скоро, толкова по-слабо ще е. Застраховайте се, приятелски съвет, не струва изобщо много. Смешна сума на година е.

3

ЦИНИК

преди 3 години

Да пази бог от ако ни заклати некой зиметръз и нимой са упраиим 100год.

2

Анонимен

преди 3 години

Който не спазва мерките за Ковид му пускат ХАРП!

1

dd

преди 3 години

Абе няма ли да измислят ваксина срещу земетръс. Щото следващите 10 години земетръса ще емамаму на населението.