75

Бойко Мет.Бор.

преди 3 години

Ще козирувам на всичко, което кажат началниците от Вашингтон и Брюксел!

74

Анонимен

преди 3 години

Първите партиди от руската ваксина срещу новия коронавирус Спутник V ще пристигнат в Сърбия до края на тази година, съобщил бил Александър Вучич.Съмнявам се, че сръбският президент го е казал по толкова неграмотен начин.Убеден съм, че ТАСС не може да изкриви така ненужно и тъпo думите му.Най-вероятно сръбският президент Александър Вучич е казал, че първите партиди от руската ваксина Спутник V срещу новия коронавирус SARS-Cov-2 ще пристигнат в Сърбия до края на 2020 година.

73

До Анонимен с N:11

преди 3 години

Господине не може да сте по-прав ,затова и имате толкова много лайкове!!Коментарът ви е кратък , ясен и е точно на място, поздравления! Очевидно разбирате от политика и "слугинаж"! Успех!

72

Тикволандия

преди 3 години

За сърбите е добре това, че имат избор. А ние само чакаме какво ще ни наредят от Брюксел. Вече и до ваксините стигнаха. Какво следва?

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Имунизациите против тетанус в имунизационният календар след 25тата година са на всеки 10 години. Никой сериозен учен нали така?"Абе ти с кой клас образование си? Имаш ли пети клас? Каква е връзката между една противобацилна ваксина с една противовирусна ваксина, та ми я даваш за пример ваксината срещу тетанус. Очевидно че си бил двойкаджия. Защо срещу грипния вирус няма ваксина която да действа повече от 6-8 месеца?

70

Анонимен

преди 3 години

Някой май наистина иска да влезе в панделата с поръчковото си плюене. Накрая ще реве в някое нпо.

69

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е създадена за да си имаш Спътник по пътя към ада. От тази гледна точка тя е много хуманна ваксина, но не разчитайте че ще ви спаси от Ковид.

68

Анонимен

преди 3 години

Имунизациите против тетанус в имунизационният календар след 25тата година са на всеки 10 години. Никой сериозен учен нали така?

67

Анонимен

преди 3 години

Смъртността в Русия се е повишила с 20% от началото на пандемията! Доста са се възнесли и без "спУтник"..

66

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината, съвсем очевидно, ще защитава не за 3-4 месеца, а поне за две години"Никой сериозен учен няма да твърди недоказани и непроверени неща. Очевидно че това човече е някакво партайгеносе поставено да дерибейства в Гамалея и да лъже в ползу Путину и родину.

65

Анонимен

преди 3 години

Унгария - 10 руски ваксини и милиони западни. Сърбия - цели 20 руски ваксини и хиляди западни. Путин може някога да се боцне с руската ваксина.Кратко и ясно.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ваксината, съвсем очевидно, ще защитава не за 3-4 месеца, а поне за две години", каза в интервю за Телевизионният канал Русия-24 в понеделник директорът на Националния изследователски център по епидемиология и микробиология "Гамалея""Наслушал съм се на руски опашати лъжи, включително и архилъжата че в 1980 година ще построят комунизма. Трябва наистина да си *** като русофил за да повярваш на тази словесна полюция. Докато не минат 2 год никой не може да твърди такива глупости.

63

Анонимен

преди 3 години

Русия е изпратила 20 ваксини Спутник V в САЩ. Първоначално са решили да ваксинират пpимати с нея за да видsт постиженията на Русия, но в последствие са се отказали от тази идея по хуманни причини за да предпазят *** от въздейстнията на руската ваксина.

62

до 67

преди 3 години

Еми дай тогава името на български производител на игли за спринцавки!

61

Анонимен

преди 3 години

Байконур ще го местят до Белград.

60

до 72

преди 3 години

Ти пък, поне 50 години ще защитава.

59

Анонимен

преди 3 години

Русофилските архилъжи вече се тиражират във FB. Ваксината Спутник която съществува от 2-3 месеца създавала имунитет за 2 години. Абе това русофилството освен да лъжат заради Русия нищо друго не могат да измислят.

58

Анонимен

преди 3 години

До Перопо-важното е къде е нашата българска ваксина и защо я няма.феодалните старци от БАН ли очакваш да ти я измислят?

57

Анонимен

преди 3 години

До ПероТа ние дори игличка за спринцовка не сме в състояние да произведем.в България се произвеждат толкова много спринцовки, че голяма част от тях се изнасят по целия свят. Но говeдотo си е гoвeдо, дай му да плюе.

56

Алексанър

преди 3 години

Две много гнусни думи в едно изречение : русия , сърбия