12

Анонимен

преди 3 години

Кристиано Роналдо е добър футболист но в никакъв случай не най-добрият.За Салах е рано но ,,моженето" на Роналдиньо е в пъти по добро от Кристиано.,който е ,,медиен герой"със създаден от журналистите имидидж!Времената днес са такива ,избира се един балон и се надува!В историята остават хора катоГаринча,Марадона,Меси,Ронлдиньо който ,,я пипат" така като други много добри футболисти/включая Кристиано/ не го могат.А всеки си има любимец и е трудно да го убедиш,но то се вижда кои са факири с топката

11

Анонимен

преди 3 години

Кристиано Роналдо футболист 1 на 21 век.

10

Анонимен

преди 3 години

Меси 2020г. формата му падна драстично, интересно кой ще го вземе през лятото на 2021г., все пак класата му пада, пък заплатата - едва ли ще е по-ниска от в Барса.

9

Истината

преди 3 години

Най-великият в историята на спорта!

8

Анонимен

преди 3 години

ходжата да се маха вече и всичко да го видим при селяните, когато никой няма да играе за него

7

Анонимен

преди 3 години

Точно това означава комерсиален продукт. Един клуб инвестира милиарди в свой играч, от създаването на медиен образ до какво тоалетна хартия ползва. Това е Меси - съвършена инвестиция от страна на Барселона. Но всяко нещо в живота има начало и край. Неизбежния край все повече се приближава пред Меси.

6

А, така

преди 3 години

Изчака да счупи рекорда и айде холан. Нали се бяха разбрали?

5

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе - това Меси е един комерсиален продукт създаден от Барселона и за Барселона.Врътнат ли му кранчето - край.Ето защо не може да се отиде в друг отбор. Напусне ли Барса напуска и футболната кариера.

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тия аржентинци са си насекоми бе, Клаудио Лопес - Въжкaтa Това джудже па бил Бълxaтa, кой знае кви твapи имат още41114

3

Анонимен

преди 3 години

И тоз излезе сребролюбец.Крайно време е да го наритат и без това годинките му напреднаха. Е да отива в някое "гробище" за футболисти сребролюбци Реал Мадрид, ПСЖ, Манчестър Сити.

2

Анонимен

преди 3 години

Този се оказа рядко алчен и противен тип, 10-15 години БЛАГОДАРЕНИЕ на Барса сгъва стотици милиони и сега за това че клубът е пред фалит и поискаха да си намали малко заплата и се разсърди. Може да звучи странно но предпочитам да платя 10-15лв и да ида да видя представление на градския театър, хора които живеят в моя град , от колкото да изтърпя дори 5 минути футболен мач.

1

Анонимен

преди 3 години

Ех, да бях пуснал гол на Меси на времето, ся щях да пия бира....