24

Анонимен

преди 3 години

Какво да обича котката ми?

23

Анонимен

преди 3 години

Обича другия път...

22

Дедо Понто

преди 3 години

До АнонименКато например: СТАНИ! СЕДНИ ! ПАДНИ! ......

21

Стига бе

преди 3 години

При мен от 9 години живеят котарак и котка, почти денонощно съм с тях, защото работя вкъщи открай време, не заради пандемията. Затова пожелавам на автора или авторката на тези безсмислици да си намери някакво по-полезно занимание, например да троши камъни.

20

Гладен Китае от Ухан

преди 3 години

на фурна в соев сос по Пекински, са най-вкусни!! обаче, не могат да бият вкусотия като прилеп, пресен от пещерата!

19

Бекончо

преди 3 години

Аман от хамстерари

18

Ванката

преди 3 години

Котките имат гордост, себеуважение, достойноство, ... и мнение, и чувство за хумор. Никога няма да направят нещо, което не им допада, нито пък ще стоят при човек, когото не харесват или от когото се страхуват. Когато котката се привърже към човека, това е от обич и доверие, а не дресура.

17

Анонимен

преди 3 години

Аман от коткари

16

Така е

преди 3 години

Хората обичат кучето защото то се подчинява безпрекословно дори и когато стопанинът му е несправедлив и жесток. Котката разсъждава по-естествено, добра с добрите, а злите и недобронамерените отбягва.

15

Alf

преди 3 години

и аз много ги обичам котките. Има не и хърбавите

14

Роза

преди 3 години

Аз харесвам котките,защото са грациозни и независими животни .Някои от тях са доста умни и имат вроден инстинкт да разбират кой е добър и кой лош.Имат силно развит нагон за самосъхранение и затова са оцелели вече толкова столетия.В един вестник четох статия, в която авторът твърдеше,че котките били същества от други измерения.Разбира се,това е в сферата на фантазията.Лично на мен присъствието на котка ми действа добре и релаксиращо.Но ,разбира се,не всички хора имат добро отношение към тях.

13

Анонимен

преди 3 години

кучето ака безразборно, търка си дупето навсякъде, лиги текат нон стоп. Котката не драска ако я научиш да драска само на играчката си, което е лесно. За миризмата не съм съгласен, защото кучетата вонят 100000000 пъти повече от котките

12

Анонимен

преди 3 години

Хм, на котака само урината му мирише, а кучето...какво да кажем? Като влезеш в къща с куче вони ужасно, колкото и да се чисти и ароматизира, защото самото животно си има такава миризма, на мокра козина мирише.Гадно е. Докато при котките не е така. Ако стопаните поддържат котешката тоалетна, изобщо не можеш да разбереш, че в дома има котка. Нито кожата, нито козината на котките мирише. Те са изключително чисти.

11

Професор Тюхчеф

преди 3 години

Абе каквото и да приказвате , котките са си полезни животни оставиш им отворена мазата и я мишка, а съсел ще бастисат. Кучето и то се опитва, но му е трудно да се навира зад шкафовете и под миндера.

10

от опит

преди 3 години

Котките са егоисти, но пък действат много успокоително .

9

Анонимен

преди 3 години

Признак че те е налазила адската деградация....когато пускаш такива статии!!

8

anonimen

преди 3 години

Mnogo se radvame

7

Анонимен

преди 3 години

Защо винаги кючелюбите държат да се изкажат, дори когато не си ги питал?

6

Котколюб

преди 3 години

Кучето е роб на стопанина си. Именно затова хората толкова много харесват кучетата... Кучетата били умни? Да, разпознават повече команди, изпълняват ги (щото са роби), но вършат и много глупости, които нито една котка няма да направи!Котката е животно с достойнство, и няма да се подложи на унижения като кучето, само и само да се хареса на господаря си!

5

Анонимен

преди 3 години

До 3, 4 ИстинатаИ кво? Как е да ти смърди домът на ***?